Evet kızlar buraya postlar açmıştım doğuramıyorum diye derken cuma günü sabah 3 de suyum geldi acilen hastaneye geldik . Suyum gelir gelmez sancım da geldi ve gerçekten inanılmaz bir sancıydı . Hiçbirşeyim yokken birden 5 dakikada bir sancı girmeye başladı . Hastaneye geldik hemen yatış yaptılar . Açılmam sadece 1 buçuk santimdi. Bana şu anda hiçbirşey yapamayız sancılarla birlikte açılmayı beklememiz gerekiyor dediler . Ve öğlen 12 ye kadar dayanabildim . Sancılar iyice beni felç etme durumuna getirmişti sonunda epidural yaptı doktor ama gene açılma olmamıştı . Saat başı gelip kontrol ettiler . Akşam 6 ya kadar hiç ilerleme olmadı ve sürekli suyum gelmeye devam etti . En son doktorum akşam 6 da son bir kez bakıcam açılma yoksa mecburen alıcam bebeği sezaryen dedi ve birde baksa ki tam 8 cm olmuş açılma ve hemen doğuma girdim . Saat 18:52 de kızım dünyaya geldi . Çok sancı çektim ama epiduralle gerçekten beni çok rahatlattı . Şu anda daha sütüm gelmedi ama denemeye devam ediyorum . Bebişim 3220 gram doğdu . Saatlerce amniyotik sıvısız kaldığı için biraz enfeksiyon kapmış ama sorun değil dedi doktorlar . Şimdi çok iyiyiz . Doğuma girecek olan herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum 😍😍😍
https://resimyukle.link/i/nXA7Z