ogretmen_anneee Kızlarrr ben çok telaşlandım 7+4 gebeyim ama kaç gündür ne agrı ne sızı ne koku hassasiyeti göğüslerde sızı hiçbiri yok. bugün eşim ev süpürdü ben toz aldım düşünün gayet hayatıma devam ettim . Böyle olması normal midir benim gibi olan var mı
Cimen_1409 ogretmen_anneee vala bende öyleydim takı 2 güne kadar şuan 9 haftalığım ve başladı mide bulantısı ve yoğun kokular
minemom ogretmen_anneee canım 34. Haftadayım 7. Haftamdan beri yazdıkların gibiyim normal yani kanaman olmadıkça endişelenme
Mavi34 ogretmen_anneee belirtiler arada gidip yine gelebiliyor korkutma kendini ama bana bir arkadaş aynısını anlatmıştı birkaç gün sonra kanaması olmuş düşük yapmis o çok aklıma takıldığından belirti olmayınca hep korkup doktora gittim inşallah yoktur bir sikintin
ogretmen_anneee Mavi34 keşke sana bunu anlatmasaydı seni üzmüştür inşallah biz böyle kötü şeyler yaşamayız yaa
BuTuKu ogretmen_anneee bende ilk haftalar öyleydim hatta seviniyordum hic biseyim yok fln diye sonra bulantilar kokular bir başladı 19. hafta oldu daha da geçmedi yani merak etme muhtemelen yakında başlar seninde belirtiler
ogretmen_anneee BuTuKu işte rahat kı batıyor anlamıyorum bana da halbuki hepte dua ederim güzel bi gebeliğim olsun diye ama böyle agrılarım falan girince korktum ☺️
sumeyye_81 ogretmen_anneee kağan kocatepe diye bi doktor var hep vdeolarini izlerim oda aniden kesilen belirtilerin bebekte herhangi birsey oldugu anlamina gelmedigini söylüyor korkma bisey yoktur insaAllah ☺️ Bende senin gibi cok panigim bisey olcak diye korkuyorum hep
Mavi34 ogretmen_anneee biz onunla aynı günlerde hamile kaldık ve onun birden belirtileri kesildi dediki daha önceki düştüğümde de böyle oldum.korkuyorum dedi konuşurken 2 gün sonrada gerçekten düşük yaptı. Öyle paylaşmış olduk. Benimde tüp bebek ve daha önceki bebeğimin kalbi durmuştu. Dediğin gibi onda bu durumu görünce her belirtim.kesildiginde korktum panik.oldum ama sonra anladimki gün günü tutmuyor bazen çok iyiyim bazen hasta gibi bazen bulantı var bazen yok şimdi o korkuyu atlattım
greybrde ogretmen_anneee iyi işte tadını çıkar her gebelik bir değil müde bulancak koku hassasiyeti olacak diye bişey yok
busrabyrm97 Her gebelik Bir değil başlarda bnde hiç hamile gibi hissetmiyordum şimdi bulantilarla ve halsizlikle savaş veriyorum umarım sizin hiç olmaz rahat geçer
Cigdm ogretmen_anneee bırak hepsi kesilsin sanki çok lazım gibi valla canından bezersin şükür ret doktoruna git iyide iyidir bırak belirti hiç lazım değil ben dedim dedim bı bulantı verdi Allah dahada belirti arayamaz oldum
Mavi34 ogretmen_anneee aminnnnn sende korkma arada belirtiler gidip geliyor gönlünü ferah tut sağlıkla kucağına al inşallah
balbocegim27 ogretmen_anneee keşke benimki de kesilse artık kusmam o kadar normal bisey oldu ki biraz önce kus tekrar ye tutma kendini diyo dedim canımı sen mi verdin kusunca perişan oluyorum o belirtilerin kesileceği günü iple çekiyorum