Mucizem4111 elifenes20 emin ol pişman olmazsın Seher hanım gerçekten çok iyi ben hep gün sayıyorum ki onun yanına gideyim diye 🙂
Zelisay Mucizem4111 İkizlikte sadece anne tarafından gelen genetikle oluşabileceğini biliyorum. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 😊Ben de çift yumurta ikiziyim o yüzden sormak istedim.
Mucizem4111 Zelisay benimde çift yumurta ikizi sizin kaç haftalık oldular 🙂 sizede ikiz dediklerinde tüp bebek mi diye soruyorlar mı bazen sokakta bile sorabiliyorlar o zaman üzülüyorum 😂
Zelisay Mucizem4111 Hayır daha 5+4 haftalığım henüz ikiz olup olmadığını bilmiyorum. 🤷🏻♀️😂 Ben kendim çift yumurta ikiziyim yani benim bir ikizim var. 😅
Mucizem4111 Zelisay Allah gönlüne göre versin o zaman 🙂 sağ Salim kucağına almayı nasip etsin cümlemizinkini 🤲
CananAydn Mucizem4111 3 bucuk yıl önce bende yüzyılda akın bey doğum yapmıştım. Doktorum mükemmeldi ama ebeler hemşireler berbattı. İlgisiz ve suratsizlardi malesef. Zaten akın bey de orda olmadığı için tekrar yüzyılı düşünmüyorum bile 😏