Tdm29 Mayis anneleri kac gununuz kaldi evladinizi kucaginiza almaya benim dogumum 28 mayis olarak belirlendi rabbim biz dogum icin hazirlanan annelerin yar ve yardimcisi olsun insallah 😊
SudeSelennnn Tdm29 bizimde son 18 uygulamaya göre bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinler 🥰
hnddd Tdm29 benim de son 18 günüm, herhangi bir dogum belirtiniz var mi ya da cati muayenesi yapildi mi ?
Tdm29 hnddd cati muanesi olmadim ama ultrasyondan bakti normal dogum gozukuyor dedi doktorum kasıklarimda ve belimde agri basladi nst ye giriyorum her hafta kontrole cagiriyor heralde bu gidecegim kontrolde cati muanesi yapar
Tdm29 annelinkoo bnde normal dogum yapicam doktoruma sordum 28 mayis dedi simdi de her hafta gidiyorum kontrole rabbim saglikla hayirli birsekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin 😊
Helin21 Son 20 gün. Sancılarınız kasılmalarınız ne durumda kızlar neler yaşıyorsunuz ? Ben her şeyde ahha bu defa geliyo galiba diyorum tecrübesizlikten ama gelen giden yok çok sabırsızım 🥺😁
Tdm29 Helin21 2 gunde 3 gunde bir ara ara sanci oluyor ama genellikle belim cok agriyor ve bu son haftalarda bebeğim daha cok hareketlendi yuruyuslerimi de cok yapmaya basladim nirmal dogum istedigim icin kati yiyecekler tuketmiyorum bol bol sivi tuketiyorum tavsiye ederim
Tdm29 CnsHazel amin insallah cnm rabbim hayirli ve saglikli birsekilde kolay yoldan dogum yapmamizi nasip etsin
annelinkoo Tdm29 amiiin inşAllah yani bana da haziran başı deniyor ama ben 40 ı bekleyeceğini hiç sanmıyorum nedense öyle bir his war 🤩