Deryanur Kizlar cok tuhaf ben elimi karnima koydugumda bazen tekmelerini gayet net hissedebiliyorum attigi an esime elini getir diyip karnimin ustune koydugunda duruyor ve daha atmiyor 😄oda sinir oluyor neden boyle yapiyor diye simdiden beni oynatiyor diyor sizce bebek anliyormu acaba
Deryanur Elifcam evet anliyor demekki ya bende hep atiyor ama kardesim esim histmek istynce nasil ellerini koyunca duruyo 🤣
Kubrq Deryanur bir kere esime tekme attı o kadar ben sakinlesmesi için esimjn elini karnıma koymasini istiorum çok sakinlesiyor😁😁
deletedmom40 Deryanur en çok zamanı senle geçircek zaten hiç öğretme babayı direk anne teyze anneanne 🤣
Ntugba Deryanur evet çok komik okuyor ben dokunurken en sert tekmeleri hissediyorum eşime kos gel hissedicksin diyorum geliyo dokunuyo karnima hic bir hareket yok:)
Minikmucizem1 Deryanur benim sipa 33 haftalık babası daha bi kere hissetti babası warken hiç kipramaz uyusun yasa gitsin kıpır kıpır
Deryanur Minikmucizem1 suan bile hissdyrum devamli ama esim yanimda olunca babasinin elinin oldugunu nasil hissediyor bilemiyorum 😁