bebiskoooo Sevgiinur ortadaki çizgi mi oluyor canım sancı ypksa en altta 40 da olan çizgiler mi sancı oluyor
Ilkannem Sulegorkemakyol ayyy içimi şuan biraz olsa da çok rahatlattniz çok çok saolun. Evet bende baktigimda hep 20 lerdeydi ara sıra 35 ile 60 arası oynuyordu . Ama bilmediğimden de pek birşey düşünemedim doktor öyle hazırlıklı gel deyince içim bı tuhaf oldu ..
Sulegorkemakyol Ilkannem hayırlısıyla sağlıkla alırsın inişallah bebeğini meraklanma ben 21 hafta başlayıp 34 haftaya kadar nst bütün sancılarım 90 ve üstü çıkıyordu bir kaç kez 60ları görmüştük hemşiremle sevinmiştik yaşasın düşük çıktı diye 😊
mommysweet Ilkannem benim bugün hastaneye yatısım yapıldı cnm bebek hareketi az diye ve sabah hafif karın ağrısıyla uyandım diye geldim 33+6 yım 79 u gördü sancım 4 kez falan sancı oldu ciğer geliştirici ve progestan falan uygulandı simdi sancılar azaldı 30 larda ama hiç bi ağrım vs yok 79 kende hissetmemiştim ağrı alttan açılma varmı yokmu diyede baktılar yoktu açılmamda şimdi benim merak ettiğim bu 79 a çıkan sancılar acaba yalancı sancımıydı yoksa gerçekmi allahım vaktiyle saplıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 Ilkannem
Selver90 Canim hazirlikli gel dedigi yatis yaptira bilir.sen yinede herseyini topla cocugun esyalarinida topla hazirda bulunsun.ama buyuk ihtimal yatis yaptirip geciktirmeye calisacaklar
Esenburhan123 Ilkannem evet üstteki kalp atışı alttaki kasılmalar bebek hareket ederken kalp atışı yükselir alttaki kasılma olur buna akselerasyon denir. Düzenli olmayan kasılmalarda çıkar
Seduru Ilkannem sancı çıkmış ama fazla değil birgün çıkar bikaç gün sonra gidebilir endişelenmeyin 36 da sancım çıkmıştı ilk hamileliğim de 41 e kadar gelmedi şimdi de 24 ten beri sancım çıkıyor ama sıkıntı yok çok şükür
GzmKa Ilkannem tabiki geriler hatta kendimde dahil bu durumu karsilasan insanlarin cogunda en kolayi sanciyi durdurmak oluyor
MrsAkuzum Net ye bağlı iken kendiniz takip edebilirsiniz. Sağ üst köşe yeşil rakam bebeğin kalp atışı, sağ alt köşe mavi rakam sancı.
Selver90 Ilkannem kiyamam size iyi olucak insallah canim🥺saglikla buyut oglunu canim bol bol yuruyus yapmaya calis opuyorum cok