Gamzeyigitcesur Merhaba anneler 36+2 günlük hamileyim dünden beri kasıklarımda ve belimde ağrı var adet olmadan 1 gun önceden ağırırya öyle. Size doğum belirtisimi?
merveylmz Gamzeyigitcesur 37 haftalığız ara ara benimde adet sancısı gibi oluyor. Yarın kontrolum var mutlaka sorucam. Belkide son haftalar olduğu için ağrıyordur
1hilalseyma Gamzeyigitcesur 36+4 oldum aynı şikayetler bende de var simdi doktorumla konuştum eger duzenli sancılar, ağrılar ise nst ve muayene yapılır ama bebek baskı yaptığı için de ağrı olabilir dedi
Gamzeyigitcesur merveylmz şuan yatamıyorum ağrıdan gun boyu yattım bugün benimde cuma günü gittiğimde sorucam
Mom084 Mom084 ama hiç geçmiyorsa nts ye girin Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa
Ayten25- Gamzeyigitcesur benimde 35+6 az önce doktordan geldim sancı ve açılma yok idrar yollarıda olabilir dendi sabah tekrardan kendi doktoruma görünücem.Ağrısından yatamıyorum dediğiniz gibi
VMS Gamzeyigitcesur doktorum bu haftalarda cok fazla yalanci sanci oldugunu kimi hamileleri gunlerce yataklara bile dusurdugunu soyledi dogum sancisi duzenli gelen ve gecmeyen birsey oradan anlayabilirsiniz birde arada nst ye giriyosunuzdur