Oyuncukubra Arkadaslar mrehaba kahverengi akintim olmustuya 2 gun once bugun gittim .progestan verdi doktor dusuk tehlikesi var dedi.vajinal yoldan al dedi.kullanan varmi acaba
deletedmom40 Oyuncukubra kaç haftalıksın bende düşük tehlikesi atlattım başından beri 3 ay kadar kullandım progestan yat dinlen inşallah bişey olmaz kanaman akıntın çok muydu
Esrabz Oyuncukubra ultrasonda kanamami gördü doktorun. Canim benimde oldu ama çok onemli degildi,doktorum rahimde herhangi bir kanama olmadığı için herhangi bişey vermedi.
Oyuncukubra Esrabz utrasonda gormedi benim kahverengi lekelenme demiyim daha fazla akintim oldu acile gittim oda onu verdi birde 10 gun istirahat dedi😣😣
Oyuncukubra 14+4 haftalik..cok degil bi kerelik kahverengi camurumsuydu .bugun gittim.yan etkileri cok olacagindan kusma halsizlik uyku oyuzden vajinal yoldan daha iyi etkisi az dedi 1 ay kullan dedi
deletedmom40 Oyuncukubra bi gece uyandığımda beyaz yatak örtüm kan içindeydi dedim gitti yani o hallerden buraya geldim neler atlattım allahıma şükür üzülme herşeyin çaresi moral
Mrvesn Bende kullandım. 1 gün ağızdan aldım yan etkisi çok olunca vajinal yoldan fitil gibi koydum. Akıntı gibi geliyor sadece bir süre sonra yan etkisi falan yok