Busra_gunyuzlu @Ilkayy dımı aynen bende dıyorum bana kımse ınanmıyor cevremdekı sız ınanın bari 😂😂 14 deyım bende ıcımde bısıler oluyor gaz fln degıl emınım bende
Ilkayy Busra_gunyuzlu boş ver canım onları herkesin bir olmuyor doktor şahit oldu bende kim ne derse desin He de geç 🥰😂
Busra_gunyuzlu @Ilkayy kımseye anlatmıyorum zaten caremı burda buldum bende napıyım gazdır o gaz dıyolar ama çocuk degılım kı gazı ayırt ederım yanı 😅🥰
Limonnnn Busra_gunyuzlu 21 olduk hic bisey yok daha ne kadar daha beklicez bilmiyorum insallah sen beklemezsin bu kadar 😀
Papatya-34 Busra_gunyuzlu 20.haftadayım dün ilk defa anneler gününden sabah hisettim gün boyuda hep hisettim 🙏
Busra_gunyuzlu @Limonnnn ben ara ara hıssedıyorum sankı 15 haftama gırcem ınsallah bakalım net ne zaman olacak
a_burcu_bur Ben 16+2yim hiçbişey hissetmiyorum.24e kadar hissetmeyenini okudum. O yüzden rahatım biraz 😝
Dila71 Busra_gunyuzlu benimde nerdeyse 15 haftalık bende birkaç defa hissettim 🥰 bence mümkün hissetmek ve harikaa bir sey
Busra_gunyuzlu @Dila71 evet harıka ama bazen hıc hıssetmıyorum sana da oluyor mu yanı bazen alta doğru baskı oluyor bazen anı batma oluyor bazen korkutuyorsun benı 🥰🙄🙄
Dila71 Busra_gunyuzlu batmalar ani hareketlerde kasigima kramp giriyor falan normal bence bebek büyüyor 🥰 bende sürekli hissetmiyorum ama onun için biraz daha zaman var sanirim
esmerrmm Busra_gunyuzlu 19?haftadayim suan ve 16+6 haftalikken cok net bir sekilde sol kasigimda hissettim cok güzeldi şok olmuştum birden bire 😅🤭
Mom726272 esmerrmm evet 14 haftalıktan beri bazı şüphelerim vardı 15 te Bi varla yok arası dalga ve tümsek yapıyodu 16+6 2 tekme yedim aynı anda gördüm 🌸bu bebiş hep sol tarafımı şişiriyo yaa 😅
emiras59 Busra_gunyuzlu 18+6 da 🥰 sol tarafımda baloncuk patladı gibi oldu sağlam tekme yedim uzanırken bir anda 😅🥰 19+2 olduk şimdi büyüsün daha net hissetmeyi bekliyorum 🌸🤲🏻