Gulayctnr Kızlar bebeğimin 27+4 cok fazla hareketli normal mi acaba bu kadarı sanki hıc uyumuyor bu bebek doktora bu konuda gitmeme gerek var mı normal mı bu haftalarda yoksa ben mi abartıyorum acaba ? 🤷♀️🤷♀️
Deletedmom35 Gulayctnr maşallah de canım nazar değmesin hiç korkulacak birşey yok gayet güzel hatta doktorlar hareketli bebek sağlıklı demek diyorlar
Merve1996 Gulayctnr korkma canim bende tek benimki boyle mi diyordum.Geceli günduzlu durmuyor takip ediyorum saatlerce hareket halinde 36 olucam daha 1 haftadir sakinlesti 😂😂
Esmmaa Gulayctnr normalllll🤗🌸 benimde en başından beri öyle şuan 37 haftalığım hala aynı sanki hiç uyumuyor ve karnımda değişik değişik şekiller alıyor nasıl bişey doğcak merak ediyoruz🤦♀️
Gulayctnr Deletedmom35 maşallah maşallah ❤️❤️ Sağlıklı olsunda aman baska bir sey istemem ilk cocuk cok korkutuyor insanı endişe içindeyim her an 😂😂
Gulayctnr Merve1996 maşallah o zaman 🤗🤗 ben cok endiseleniyordum acaba onu rahatsız eden bir sey mı var rahat mı degıl bu kadar durmuyor dıye uyumuyor diye dusunuyordum artık 🤷♀️🤷♀️
Esmmaa Gulayctnr o kadar hareketliysen ultrasonda doktorum hiç yüzünü yakalayamadı hep eli yüzünde ve uyuyor oluyo🤩
Gulayctnr Esmmaa evet benimkide gostermiyo cok merak ediyorum yarin yine gidip bakicaz ins gosterir zar zor ogrendik cinsiyetini zaten 😂😂
Kaderrr61 Gulayctnrvalla bana cinsiyetini bile sormadi 6 aylik olduk bi ufak atlet alipta aldim demedi biseye ihtiyaci varmi diye sormadii zaten ihtiyacimizda yok cok sukur ama ilk torunlari hicbi sevinc duygusu goremiyorum insanlar cok tuaf
Hanif Gulayctnr 31+3 olduk canım bugün kontrolümüz vardı her kontrolden sonra kızım çıldırıyor bugün yine aynıyız 😎😎
Gulayctnr Hanif masallah kazasiz belasiz sag salim kucagimiza gelseler de bir an once 🤗🤗🤗 esim bazen hadi getirde onu dunyaya oyniyim onla diyor 😂😂🤷♀️🤷♀️
Sinem52 Bizde 32. Haftadayiz benim kızımda çok hareketli maşallah doktor hareketli olmasının iyi olduğunu söyledi 😊
Hanif Gulayctnr amin inşallah canım 🤲🏻 Bizde çok sabırsızız eşimle 😊 bazen diyorum bian önce doğsun sonra pişman olup gününde olsun diyorum 💕 Rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻
Aysegl Biz 37 olduk bugün 💃🏻😇 Ve en başından beri bizim kız da çok hareketli 🐣 Biraz bana çekmiş sanırım 😂😂