Önceki günlerde hiç belirtim olmamasına rağmen 38+2 gece saat iki buçukta suyumun gelmesine uyanarak başladı doğum serüvenim sabah beşe kadar gelmeye devam eden suyum ile hatta foruma bile yazmıştım sancım yok ne yapmalıyım diye sabah beşte gittiğimde bir cm açıklık çok az sancım vardı eve tekrar geldim bol bol hurma yedim bir kaç kez sıcak duş aldım evde yürüyüş squat yaptım söylenilen gibi dokuzda tekrar gittik bu kez doktorum glmişti ve baktığnda suyumun cok azaldığnı acıklığımın iki cm olduğunu söyledi ve yatış verildi. Suyumun azaldığını duyunca çok tedirğin olup kormuştum ama ebelerim Allah razı olsun beni cok rahatlatıp desteklediler. Başndan beri normal doğm istediğimden takibe alındım öğlen ikiye kadar hala sancım çk azdı suni sancı verilmeye başlanıldı. Sancımla açıklığımda arttı dört civari epidural takıldı ve acıklığım arttıkca meryem ana otunu evdekiliri arayarak suya koydurdum başta Allahın izni ile aradıktan bir saat icinde artık doğumhanedeydik ve çok şükür öncesi uzun olsa da bi çırpıda kavuştum kızıma♥️ Dokuz aydr bu forumdaydık ve hala rüyaymış gibi gelen doğum hikayemi sizinle paylaşmak istedim. Tavsiyem ise hiç durmayın kızlar bol hareket yürüyüş son iki haftadır bol hurma ve meryem ana otu 💐 sorusu olan varsa elimden geldigince yanıtlarm. Herkese hayırla evladına bir cırpıda sağlık ile kavuşmasını dilerim🌸