yesim-1 Kızlar yarın randevum var taksi ile gideceğim taksiler yasak var gelemem diyor mu ortada kalmaktan korkuyorum araba da yok kimseden isteyeceğimiz ?
Emofoise yesim-1 neden gelmesin taksi aynı dolmuş otobüs gibi sayısı azalmışöolda da seferler devam ediyor çalışmak zorunda olan insanlar var nihayetinde sağlıkçılar emniyet mensupları diğer devlet daireleri vs
Lulemom yesim-1 taksiler serbest. Muaflar yani. Geçen hafta gittim. Adam bide abla iznin yoksa polisin olmadığı yerden gidim dedi bide 😂
yesim-1 Emofoise az önce okudum bi yorumda gelemem abla yasak var demiş taksici sorayım dedim içim rahatladı
MinikMucizeninAnnesi Bende taksi ile gittim herhangi bi sorun olmadı. Çevirmeye denk gelirseniz polis direk sizin belgenizi istiyor taksici ile muhattap olmuyor zaten 😊
Gozde94 Hastaneden size randevunuzla ilgili mesaj gelir zaten olmadı doktorunuzun asistanı gönderir bir sorun yaşamazsınız taksicilerde çalışıyor sorun olmuyor
rjbngnsky49 yesim-1 taksiler çalışıyor.randevunuzun olduğuna dair elinizde bi mesaj mail veya belge olsun.c.tesi günü gittik biz de taksiyle.yolda polis durdurdu.hastanenin randevu mesajını gösterdim.