20092012 Kan sulandırıcı iğne verilenler var mı acaba ? Ve neden veriyorlar doktor bir de sancın olunca direk Bırak dedi böyle aynı karşılaşanlar var mı arkadaşlar
Sed22-09 20092012 genelde kan pıhtılaşması olanlara veriliyor canım, ama bende yoktu buna rağmen kullandım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için 3 ay kadar oksapar kullandım
Nslhnasya 20092012 kan pıhtılaşması olduğu için ilk gebeligimde kullandim 18 haftalık hamileyim yine başından beri kullanıyorum hem iğne hem coraspin
20092012 Sed22-09 işte benim yok herhangi birşeyim çok şükür neden verdi , bir de çok iğne kullanmaktan taraf değilim , vücudumuza ilaç vermek istemiyorum , tamam ilaç bazen iyi oluyor ama bazende istemiyor insan
SailorMoon_ Nslhnasya Allah yardımcınız olsun bende corasprin kullanıyorum doktorum 32. Haftadan sonra iğneye geçeceğiz dedi ama doğuma kadar hergün vurulacak ve benim kendime iğne vurmaya cesaretim yok aslında kimseye iğne yapamam. Hergün sağlık ocağına falan mı gideceğim onun için haftasonu napacağım kafam takılıyor. Daha önce bir kere acilde kolumdan vurmuşlardı çok yakmıstı o an takılıyorum ister istemez 🤷♀️
Mavi34 20092012 kan pıhtılaşma si veyariaki varsa veriliyor geçmişte duauk yaşadıysanız tedbir amaclı veriyor bazı doktorlar
Nilasyamom 20092012 1 den fazla kayıp varsa eğer genetik testle beraber herhangi bir bozukluk varsa veriliyor bu iğneler. Pıhtı sonucu bebeğe kan akışı olmadığı için düşükler oluyor ve testle beraber iğne kullanımında tabi Allah’ın izniyle bebek yaşıyor. Ben kullanıyorum şuan 32 haftalığız, 2 düşüğüm vardı. Şükür Rabbime 🤲🌼 iyi ki böyle bi yöntem var
RH38 ZorYollardanAsipGelenim benim kan pihtilasti sol bacagimda damar tikandi kalp damar cerahisine gittim acil 32 haftalikken bebege kan gitmemis ben yürüyemez oldum cok kötüydü o öyle uygun gördü birde varis corabi verdi baya ilerlemisti benimki
RH38 SailorMoon_ merak etme alisirsin öyle cok korkulcak bisdy dgl günde iki kez vuruyor esim bu coronada evinde vurman en sagliklisi ilk zamanlar zor sonrasi biraz yaniyor tabi ama yapcak bisey yok bende 32 de basladim hala devam 34+3 olduk günde iki doz oksapar0.6 kullaniyorum
Nslhnasya SailorMoon_ amin hepimizin inşallah aslında bidefa yapsanız alisirsiniz bazeň yakıyor doğru ama bebisi düşününce o acı bile keyife dönüşüyor 😀
Nilasyamom Gkcm öncelikle doktorunuz sizden genetik test istemiş olması lazım, ve en son düşük yaptığınızda alınan bebeğe de genetik test yapılmalı. Acaba sorun sizin gendemi yoksa bebeğin gelişimindeki genlerdemi. Sonrasında çıkan sonuca göre size kan sulandrıcı takviyesi yapılır. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bizde bu şekilde oldu.
Ayse1934 Derayli ultrasonda bebegin iki damarinda daralma ver dedi 32. Haftaya kadar coraspirin kullanmayi onerdi bende yuksek tansiyon yapmamasi icin.
kubra454 20092012 bende de kan pıhtılaşması var kan sulandirici igneyi bu yuzden veriyorlar ayni zaman pihtilasma orani yuksek oldugu icin koraspin de kullaniyorum