Nur2308 Dün gece kanamam ve şidettli karın agrı acile gittim ama Herhangi bisey cıkmadı Ve şuan Tekrar kan geliyo boyle bi durum yasayan var mı acaba ?
Ozge2805 Nur2308 canım bir çok anne kanamalı geçirebiliyor bazen masum kanamalar oluyor bazen tehlikeli bende yaşadım ama aşırı şiddetli hiç kanamam olmadı pembe lekelenmeler kahverengi tarzında progestan kullandım bir süre yinede ara ara içiyorum .
Ilkayy Nur2308 aynı şeyi ben yaşadım düşük tehlikesi dediler. Hastaneye yattım 5 gün kanamayı durdurdular. Çok şükür iyim şimdi ben düşük yaptım sandım kıpkırmızı kanamam geldi yerler göl oldu. Bence üstünde durun yoğun kanama normal değil
FatosSan95 Nur2308 Az önce bende paylaştım böyle bi durum ama benim az önce geçmiş kan falan gelmiyor çok şükür. Progestan iğne yaptılar her ihtimale karşı düşük önleyiciymiş. Sabah erkenden doktoruma gideceğim bende. Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur.
Nur2308 Ozge2805 Kanama normal Bir durum degil bence İnsan korkuyor Gözüme uyku girmio mesela Herşey Normal Neden kan geliyo die Rabbim Evlatlarımızı Sag saglim kucamıza Almayı Nasip etsin isallah 🤲
Nur2308 mervenazlis yok canm Ondan once kontrolum vardi Herseim temiz ciktı dun nts flnda baglandim ondada bisi yok Nedensiz kanama Oluyor