Eaf Cok korkuyorum dogumdan kizlar 2.dogumum o yüzden ilki cok zordu mahfoldum simdi hic tadını çıkaramıyorum hamileligimin napcam bilmiyorum
Kubra111 Eaf malesef bende korkuyorum ikinci doğumum olcak şuan 35+4teyiz sezaryen olcak ve kanım düşük diyorlar kan ilacı kullandığım halde yükselmiyor bi türlü . O yüzden korkuyorum baya
Tubaaa90 Eaf benimde 2. Doğumum olucak ve zaman yaklaştıkça çok korkuyorum ilkte hiç korkum yoktu ama kötü geçti 13saat sancı çektim doğum sonrasında da çok çektim şimdi o acılar geliyor aklıma başıma neler geleceğini bildiğim için aşırı korkuyorum
Renesme Eaf korkmayın ne kadar panik olursak o kadar zor olur bizim için. Kendinize şunu söyleyin "“korksam da korkmasam da bir şekilde bu doğumu yapıcam” ben bu şekilde rahatlatıyorum ve Allah büyüktür diyorum.
Kbracoskun Eaf her doğum birbirinin aynı olmazmış ikinci doğumlar daha kolay geçermiş öyle derler hep güzel düşünün güzel olsun dua edin bol bol 🌼 bende ikinciye hamileyim ve ilk dogumumda dikişleriM yüzünden çok çektim ama olucak bir şekilde insallaah 🤲🏻
04aysegul Eaf nasıl korktugumu anlatamam bile 00.00 de 34 haftalık oldum. Birden ağlamaya başladim korkudan ya napicam bilmiyorum🙄😏
MomsAli Doğumdan korkmuyorum sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım rabbimin izniyle. Doğum sonrasından korkuyorum duygularım kaldırmıyor çok ağır geciyo lohusaligim😔 2. Doğumum olacak hayırlısıyla
Naziferabia Eaf Bende yolu yarıladım ve şimdiden korkmaya başladım ve ilk doğumum olacak rabbim yardımcımız olsun. Çok korkuyorum