Zeynep0606 Girayseda 2017 de yapmistim cok memnun kaldım suan 3. Hamilekigim iren hepyilmaz ile devam ediyorum tavsiye ederim
Girayseda Fatihinannesiyavuz Fatihinannesiyavuz Aysel zabıtın ismini çok duydum herkes onu tavsiye ediyor.Muayene ücreti Doğum ücretleri ne kadar
Zeynep0606 Girayseda cnm ben anlasmali bir abla var hastane ile calisan 80 tl muayne ucreti mesela ben 60 tl veriyorum istersen numarami vereyim ara beni yonlendireyim gorus 05428028796
Buse35-35 Esediii merhaba, bu 4200 ün içine neler dahil bilginiz var mı acaba? Oda süslemesi ve fotoğraf için ek ücret alıyorlar mıdır?
Girayseda elisamnlannesym ağustos sonu benimde Haziran’ın 15 inde izmire gelcem orda doğumu düşünüyorum hastane ve doktor araştırmasına girdim .
Esediii Girayseda sordum farketmez her ikiside ayni dediler ,henuz bellli değil doğumum planlamadik 🙂
elisamnlannesym BabyBabyy01 arkadaşım Osman beyde daha yeni doğum yaptı çok memnun kaldı sezeryan olmuştu izi hiç belli olmuyor sağ sağlım Allah kucağınıza almayı nasip etsin 😘