nazlicanmom Yaklaşık 1 yıldır bende de var …kronik hala gelmiş sanırım hatta dün ogrrndim mantara dönüşmüş …buda erken doğuma sebep oluyomus.. Kesinlikle sıcak suyla duş almayin günlük ped kullanmayın genital bölgeyi şampuan ve sabunla yıkamayın… Bu durumlarda en etkili yöntem fitil oluyo anında rahatlatiyo
Byzbydn Busegrkn benimde evlendim evleneli çektiğim şeyy kullanmadığım antibiyotik kalmamıştır heralde. İdrar yanması çekiyodum hergün çok kötü bişey. 7 buçuk aylık hamileyim hala idrarımda çıkar ama çok şükür yanmam yok. Taharet ve kişisel temizliğe çok dikkat ett sürekli taharet alıyorum.
Garfield06 Mom789 aynen mantikli degil benim doktorumda sicak su ile vajinal duş yaptirma demisti. Slguk su ile yikamak lazim. Eger mantar ise temizletmek gerekiyor doktor temizleyebiliyor. Bende oyle yapti cok rahatladim
Emsare Kaşıntı idrar yolu enfeksiyonunda oluyor mu benim bildiğim kaşıntı mantar da oluyor, sizin durum kombine bir durum olabilir mi. Mantar ve enfeksiyon ilaçları da Farklı. Yakın zamanda ikisini de yaşadım da ben
Busegrkn Emsare aksef kullanıyorum vallahi mantar da olabilir ama doktorum direk enfeksiyon diyor geçiyor anlamadım
Masli Busegrkn tek kullanımlık antiyotikler var onlardan kullanın gebelikte kullnılabiliniyor üçgüne bir kullanabiliyorsun
RabEm Busegrkn toz şeklinde ilaç verdi benim doktorum onu içtikten sonra rahatladım. benimde çoktu hatta idrarırımı yaparken yanmayı bırak kan geliyordu idrar yerine
Busegrkn RabEm canım galiba aynı ilaç bende içtim gece uyumadan önce sabahına ishal olmaktan başka ise yaramadı bende
EB1661 Busegrkn Doktoruna travozol krem sorsana bi canım ben kullanmadım ama bekarken hamile kalana kadar en kücük kaşınmada işe yarıyodu hamileyken hiç olmadı ben sordum olursa travozol kullana bilirsin demişti ay fark ediyomu bilmiyorum ama zaten iki sürmeye geçirir yani
bediya EB1661 hamilelikte zarari yok trawazolun banada yazdi doktorjm kullaniorm en aznda cok iyi etkisi oluyor