Fatmagldkr_ Zhraaltun bana da Ayşegül hocayı söylemişlerdi ama Eda hocaya gidince onunla devam etmek istedim
Fatmagldkr_ Dilan2912 ben Eda hocaya gidiyorum iki düşükten sonra 4 haftalık gebeyim sanırım biraz zaman var fiyat için konuşmaya pahalıdır diye düşünüyorum.
Fatmagldkr_ Dilan2912 yani o kadarsa çok iyi kimisi 7000 falan dedi yani benim eşim memur ben o kadar veremem zaten her hafta Karataştan oraya gidip geliyorum 3 aydır eğer yüksekse başka hastaneye gitmek zorunda kalacağım
Dilan2912 Fatmagldkr_ yok canım öyle denildi yeni açılmış diye öyle sonra fiyat artar mı bilmiyorum sen şimdiden sor bence
Mete1 Fatmagldkr_ bende Eda hanıma gidiyorum bize de fiyat olarak normal 3000 sezeryan 2500 dediler değişmezse tabi
Fatmagldkr_ Mete1 aaaa iyi o zaman bende orda yaparım değiştirmem doktoru cok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım
Sdakrbs Dilan2912 hayır detay sormadım pandemiden öyle çok kimse gelmez diye oda süslemeyi düşünmüyorum açıkçası o yüzden aklıma gelmedi