Busra_gunyuzlu Bebişlerimize kilo aldırmak için neler yemelıyız ve kaçıncı haftadan sonra kılo alımı önemli 🥰🥰
Merveee34 Busra_gunyuzlu bebeğe giden kan akışı iyiyse düzenli kilo alır zaten . Ama benim ekstra tarifim var 1 muz 3 ceviz 1 tatlı kaşığı bal 1 bardak süt robottan geçirip hergün aç karnına iç . Ve de bol proteinli beslen .Bebis güzel kilo alır :)
Busra_gunyuzlu Seda-1 kaşar harıc hepsını yıyorum ama 14 haftalığım sadece sabah zor uyanıyorum sabah öğünüm çok zor gecıyor bunu nasıl atlatıcam bılmıyorum yoksa kaşar peynırı kahvaltıda tuketebılırım 🙏🙏💐
Wishuponastar Protein demişti doktorum bana. Yani: et,yumurta,süt ve türevleri başta olmak üzere kurubaklagiller. Omega için de balık, ceviz, fındık.
Busra_gunyuzlu Wishuponastar cevızı çok sevıyorum hepimizın bebeklerı sağlıklı olsun gelsın yuvamıza ınsallah 🤲🏼🤲🏼
Fatmabngl Yumurta, süt ürünleri(özellikle kaşar peyniri), meyveler(özellikle muz), ceviz,badem,mercimek,ıspanak, tam tahıllı gıdalar, pekmez, et, balık ve tavuk.
Merveee34 GulcanDongel evet ama bize yaramadı damarlarımda direnç vardı kan akışı bebeğe çok zayıftı :( bitane arkadaşıma önermiştim haftada 500 gram almıştı bebişi
Merveee34 Miskokulum35 bana değil canım benim damarlarım sıkıntılıydı . Ama bikaç arkadaşıma yarayan oldu 😍 gece içip sol tarafa yatarsan daha iyi olur
GulcanDongel Merveee34 gerçekten mi, o zaman deniyim bende şuan 14+2 haftalığım, şimdiden başlasam çok kilo alır mı.
Miskokulum35 Merveee34 hhee🤭kız bebek için sandım ya bize faydası olursa zaten kilolar aldı başını gidiyor, 🤭 🤭 🤭
Busra_gunyuzlu Merveee34 hepımızınkıne ınsallah ya ben sankı hıssedıyorum gerçekten erken mı bılmıyorum bazı anne adayları dalga gecıyor ama 14 haftam bıtecek hıssedıyorum gıbı gaz gıbı degıl yanı bılgınız var mı doktoruma da Güler dıye dıyemedım 😔😀🥰
Merveee34 Miskokulum35 boşver kız doğumdan sonra gidecek zaten kilolar onlar sağlıklı olsunda gerisi boş . En az da 3 kg doğsunlar .Zayıf bebek çok zor 😞
Merveee34 Busra_gunyuzlu valla canım şöyle söyleyeyim benim 4.hamileliğim 11.haftada kıpırtılar hissettim ama kimse ihtimal vermedi imkansız hissetmem biliyorum 15.hafta oldum baya baya hissediyorum .çünkü gaz ve bebek hareketini biliyorum . Sende hissediyor olabilirsin . Kilo olarak zayıf mısın ?