Ciara93 SinemGeer bayram da bende Bolu vs gezdim 32 haftayken ama bu daha uzun bi yolculuk olacağı için erken doğumdan değil de ayak şişmesinden falan korkuyorum kaldırabilir miyim diye. Hadi az gaz verin bana kendimi denizde bulayım 😂😂
SinemGeer Ciara93 kesinlikle gidip,bizim içinde birkaç kulaç atmalısın 😂 hem doğumu kolaylaştırır. Şişlik içinse dediğim gibi kısa aralıklarla arabadan inip yürüyün. Terlik giyin ve bol su için. Hem arabada da uzatabilirsiniz ayağınızı :))
Deletedmom35 Ciara93 şaka bir yana vallahi yürüyemiyorum artık neneler gibiyim 😀 denize gitmek güzel insanlar yüzen fıçı görür tabi iyi olur yani 😀 yada duba vazifesi görmek de iyi 😀 maşallah cesarete gel tatili düşünüyor
parasetamoll Deletedmom35 Ciara93 Şimdi efenim denize girme şekline bağlı balıklama girerse bebeği balık gibi olur. Kelebekleme girerse kebelllek. Çivileme ise dipçik. Nasıl girerse öyle çıkar. He bide güneş gözlüğü yutsun bebişin gözüne güneş kaçmasın. 🤓
Ciara93 Deletedmom35 hamileysek ölmedik ya bacım. Hem belki boğulma tehlikesi yaşayan biri olursa bana tutunur suyun üstünde kalır sevaba girerim falan. 🙄
Ciara93 Enesefe yapmaa yapmaa. Bi düşün en süpürmek toz almak yerleri silmek çamaşır bulaşık yemek vs.. bir de deniz su kum güneş koca göbeğinle sıcaklarda kendini serin sulara atmak. Ooh. Aşerdim diyorum aşerdimm millet aşerip neler neler yapıyor yaaa 😂😂
58Vildan Suan 31. Haftadayim tatildeyim 🙈 gerci sen daha ilerisin ama emin ol cok rahatliyosun yakin yere sorun olmaz sanırım
Deletedmom35 Ciara93 yaaa bende hep böyle derdim bi hava bi civa makyaj saç baş eşim derdi sen doğuma da makyajlı gidersin bende tabiki hamileysek ölmedik ya diyordum anam bi havam söndü 2 gündür anlatamam 😀
Deletedmom35 parasetamoll bak ben dedim daha yaratıcıdır kendileri diye 😀 Ciara93 gözlük önemli bu arada unutma bide iyice yağlan yok yok yağlanma çocuk bitlenir 🤪
Ciara93 parasetamoll aaa bi yazı okudum şimdi siz böyle söyleyince araştırayım derken, 30 haftanın üstünde denize girilirse bebek balık hafızalı olurmuş ://