doga21 mavi2021 o nasıl iş yahu ☺️ Başlarda kilomı verdiniz, kusmanız mı oldu. İkiz olupta bu haftalarda 5 kg almak çok ilginç
nghn61 Kubraay03 8.haftamdayım 3 kilo verdim yediklerimi devamlı çıkartıyorum midem almıyor hiç. Gece yarısı bile mide bulantısıyla uyanıyorum😔
Yumurcakk Hmyracan sesli güldüm 😂 söyliyceklerim bukadar ne ya 🤣 kımseye başarılarda dilememişssn hahah
Ouzc Beyza97 normal diyorlar iştah arıyormuş kiminde ama işte dikkat etmek lazım benim kilo almaya çok müsait yapım ne yapcam bilmiyorum
Beyza97 Ouzc alın bendende o kadar hemen kilo alan bi yapım var sürekli dikkat ediyodum zaten ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum
Ouzc Beyza97 ben de öyle verirken çok zorlanıyorum ama hemen alabilirim. Ben şu 3.aui atlattiktan sonra bi yürüyüşe başlayım diye düşünüyorum boğazımı kesmem ama sporla belki dengelerim
Ouzc Beyza97 yumurta ve cevizden hoşlanmamam dışında sağlıklı besleniyorum arada kaçamaklar oluyor tabi. Siz her gün yumurta yiyebiliyor musunuz?
gulsahalp 26 haftalığım 5 kilo aldım 2 haftada 1 kilo almışım😅 63 oldum ilk defa 63 gördüm hayatımda küçük kızım teşekkür ederim 😁💖
Beyza97 Ouzc evet hergün haşlanmış yumurta peynir yeşillik ceviz yumurtayı farklı şekillerlede tüketebilirsiniz omlet sahanda vs yada salata
Ouzc Beyza97 evet öyle yapıyorum aslında patateste vs ama vitamininin haşlanmış taki kadar olmadığıni söylediler.