Bernie Kubraay03 su icme durumunuz nasil , susamak acikmayla ayni tepkiyi veriyormus, karniniz kazindiginda bi bardak su icip bekleyin, gectiyse susamaydi, degilse atistirin der doktorlar 🤐
VeraVrea [silindi] bir arkadasım her iki doğumunda da 30ar kilo aldıgını söykemisti ben hayret etmiştim ne yiyordun ki demiştim. Her sey normaldi dedi ki çok sağlıklı bir kadın polonyalı fakat vücudu kaba büyük değil. “Her sey normal it just my body” dedi🤷🏻♀️ şuanda iki haftadır yataktan sadece tuvalete çıkıyorum ama kilo almamısım, kabız olmamak için magnezyum ve probiyotik shot kullanıyorum
Havin6565 Bernie konuştum ben herşeyi yiyorum yapımla alakalı galiba doktor bana altıncı ayda almaya başlanıyor dedi ben diğer gebeliklerimdede verilmiştim
Havin6565 Bernie bende herşey yiyorum bu ara meyve kolik olmuşum durmadan nektari çilek depoluyorum 😁
Hamide_Ahmet Minikmucizem22 bn 14 +2 haftalgm bulantı kusmam çok 43 le hamile kaldm kilo almstm ama yine 43 e düştüm ne olur Fıkır verınya
Minikmucizem22 Hamide_Ahmet canım bende öyleydim ilk ay kilo verdim kusmaktan ama prilam de diye bi ilaç var doktoruna sorup onu kullanmaya baslayabilirsin herkes çok çok memnun. Ben o ilaç sayesinde yemek yemeye baslayabildim
Kamile71 Kubraay03 bu haftada bende doymuyorum ya normal mi bu çok tatlı yemeye başladım elim ayağım titriyo yemezsem
lentil snrdgan417 evet kesnlkle bende bunu söylüyorm boy ve kaldığı kilo da önemli. 90 kiloyla kalan biri 6 aya kadar 2 kilo almş olabilir diyetisyen fln derken ama 40 kiloyla hamile kalan da 7 kilo alabilir
Gokceninannesi1 iro aslında hiç dikkat etmedim ilk 3.5 ay 2.5 kilo verdim yiyemedim iştah falan gitti koku hassasiyetim vardı şimdi daha yeni yeni yiyorum ve oruç tutuyorum hala formum yerinde :) ama kasten yaptığım söylenemez tabii😊
irorkay iro canım 15 20 haftaya kadwr zaten alınmıyor genelde. 24 ve 28 özellikle 30 dan sonra alınıyor.