Gokceninannesi1 vuslat_ekimde haha aynen aynı sorunu bende yaşıyorum hiç göbeğim çıkmadı ilk gebeliğim acaba normalmidir ? Sende durumlar nasıl var mı gobusun ?
vuslat_ekimde Gokceninannesi1 benimde ilk gebeliğim bu hafta biraz çıktı acaba kilo mu aldım diye tartıldım aynı kilodayım ilerleyen zamanlarda alırız sanırım zaten bu hafta bişeyler yemeye başladım midem çok kötüydü
Btunc 51 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyum ve 32 week gerçekten herkes bu kadar az mı almış delircem :(((( 😂😂😂😂))))
Senaa28- Btunc ben 54 kg hamile kaldım 27 haftadayım 10 kg almışım burayı okudukça ağlıyorum çokta yemiyorum anlamadım 😞
Zynep 03264231 aslında çok dikkat etmiyorum çok çabuk acikiyorum ama çok fazla yiyemiyorum hemen doyuyorum kızartma hamur işi yok denilcek kadar az tatlı canım pek istemiyor oyle yani elimizde biraz fazla abartirsak kiloyu biz alıyoruz bebek değil 🤗
Gokceninannesi1 vuslat_ekimde bende biraz yemeğe başladım bu hafta senin gibi . Bebeklerimiz sağlıklı olsun da varsın gobusumuz az çıksın
ftmnrdmrl 20+5 5 kilo aldım şuan 65 kiloyum doktorum en fazla 72 olmam gerektiğini söyledi ama bu aralar iştahım çok açıldı sürekli bir şeyler yemek istiyorum 🤦🏾♀️
Omerhatice Kubraay03 benimde iştahım çok açık bide normldede yemek yemeyi çok severdim zaten gebelikte daha güzel oluyor yemek 😂😂 61 le basladim 70 oldum şu an 9 kilo aldım yani 32 haftaligim
GulcanDongel Btl2017 hee o zaman almamaniz çok normal😊 bebeğiniz sağlıklıysa sizin almamaniz pek de önemli değil 🥰
GulcanDongel Hafissee bebek kilo aliyo mu peki 😊 ne yalan söyliyim ben hamur işi yerim kaynana sağolsun iyi bakiyo ama çok yemiyorum dikkat ediyorum 😊