Buse_00 055411 143 du….. ikiz olup olmadığı anca ultrasonda belli olur mus oyle demjsti doktorum 50 üstü olsa bizim için yeterli dedi… benkm tek tuttu sukur 28. Haftadayiz minik kızımla
Asuman06 melegim_ve_ben Merhaba tup bebek tedavisi ile mi ikiz oldu. Birini nasıl kaybettiniz. Bende aynı durumda olabilirim. Lutfen sizi uzmeyecekse anlatirmisiniz
a_burcu_bur Asuman06 benimki tüp bebek. İki tane transfer edildi, biri tutmuş. Yani sonradan kaybetme değil de, en başından tutunamama oluyo sanırım. Zaten garanti olsun diye iki tane kondu. Şükür biri tuttu 🤲🏻
melegim_ve_ben Asuman06 Evet tüp bebekle ikiz gebelik oldu.İkisinin de kalp atışını duymustuk 6.haftada. 9.haftamizda birinin kalp atışının durduğunu öğrendik.Diger bebegimiz bizimle 🤲
Hmdsena2019 055411 hayırlı olsun canım gönlünden gecen olsun hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻 Benimde tüp bebek. Evdeki test pozitif 9. Gün. 12. Gün kan vermeye gitcem dayanabilirsem tabi 😊😊
Hmdsena2019 055411 bende 2 tane yaptım ancak inandim ikiside yanliş olamaz die 😊😊 hakkimızda hayırlısı olsun 🌸🌸
tugbis06 055411 merhabalar ikisinin tutup tutmadığı şimdi anlaşılmaz ilerleyen testlerde anlaşılır. Benim tek embriyo 10.gün değerim 421 di. Donmus embriyo transferi iydi genelde donmuş embriyo transferi Sonrası değer yüksek çıkıyor. Sağlıcakla artsın işallah
Jasmineee 055411 okuyunca kendimi hatırladım😊 bana da iki embriyo transfer edilmişti bende 10. Gün kan verdim 342 çıkmıştı bizde çok merak etmiştik tek mi çift mi diye 😊 biri tutmuştu 😊 hayırlı olsun
055411 Jasmineee Allah razı olsun imsallah 1 tanede olur Rabbim büyük saglikla hayirla gelsin ywter 🥰
a_burcu_bur 055411 🧿🙏🏻👏🏻 benim 70ti, 10.gün. iki tane transfer edildi, biri tuttu. Sizin ikisi de tutmuş olabilir 🤷🏻♀️ hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻