Beril55 [silindi] benimde öyleydi silik çıkmıştı bayaa silik hatta sonra kan tahlili verdim suan 14 haftalığız şükür🤲🏻
Ocak2022 Benim silik çıkmıştı ama ilk 5 dkyı dikkate alın diyorlar. İki sabah üst üste yaptım ikiside silikti, dayanamayıp kan vermeye gittim ki hamileyim :) istiyorsan inşallah seninde öyle olur 💐
[silindi] Ocak2022 Evet kuzum ilk 5 dakika önemli sonrası bişeyi ifade etmiyor ama ben sabah test yaptım bişey göremedim biraz önce baktım silik çizgi var daha önce ne kadar zorlarsam zorlıyayım asla göremiyordum
[silindi] Beril55 yani ben testi sabah yaptım ama şimdi tekrar baktığımda silik çizgi var kafam karıştı da
Nslhn80-ends [silindi] gebelik olablir kan tahlili verin olmadi. Benim ilk gebeligimde test yapmış çıkmamıştı 2 saat sonra tekrar baktığımda silik 2.cizgi vardı. Kan tahlili verdim 2 haftalik gebeymisim
Beril55 [silindi] sabah testi yapınca silik çizgi olmadıysa şimdi silik çizgi çıkmasının bi anlamı olmayabilir ilk 5 dk onemli testi yaptıktan sonra diye biliyorum ama sen şüpheleniyosan kan tahlili yaptır yinede.
[silindi] melisa_ozgur_46 ya hadi inşallah diyelim 🤲🏻 normalde yapar yapmaz görseydim bu çizgiyi kesin var derdim ama aradan zaman geçince bilemedim
melisa_ozgur_46 [silindi] arkadaşım bi gün test yapti canim çok az hatta dağılmış cizgiydi sonra ertesi gün falan yine test yapti bu kez yine ayni olacagini düşündü bakti beklediği sonuç Yok gezdi tozdu geldi bi bakti cizgi belirginleşmiş net deil ama yine cizgi görünüyor du cok yeniymiş şuan 3 aylik hamile darısı inşallah sana ve tüm bebiş bekleyen arkadaşlarımıza olsun🥰🙏🙏😇😇