shtngstr 8 haftalık gebeyim ne yemeliyim? Her kafadan bir ses çıkıyor yok amaan ye ayy asla yeme gibi. Yumurta sevmiyorum mide bulantılarım da var hafif. Akşamları süt içmeye çalışıyorum her çeşit meyve ve evde ne pişirirsem onu yiyorum. Korkuyorum ya besleyemezsem diye 46 kiloyum diyorlar ki 2 aylık olmuş kilo alman lazımdı çok bunaldim sormak istedim sağ olun şimdiden.
NaimeYilmaz shtngstr 😊 20.haftama kadar hıc kılo almadım asla kımseye ne yesem diye sormadım hep ınternetten arastırdm kıtaplardan okudum . Kimsenın aklıyla hareket etmeyn derim 👍
Ezgi14 shtngstr insanların ne söylediğini kafana takma bence. 11. Haftadayim ilk 9 hafta hicbir sey yiyemedim su bile icemedim. Zaten bizden aliyorlar vitamini. Simdi bir seyler yiyebiliyorum ama azar azar. İstedigim gibi beslenemiyorum. İnsanlara da dedigim su. "Hamilelikle ilgili bilgi almiyorum cunku benim bir doktorum var" tavsiye ederim 😊
shtngstr NaimeYilmaz sormana gerek kalmıyor ki herkes yorum yapma hakkını kendinde buluyor . Kırmamak için de susuyorsun buraya sorma sebebim de bunaldiğim için rahatlamak. Teşekkür ederim.
Kubranurbulur Ne kilosu ya ben 45 kiloyum 2.5 aylığım halaa kilo almış değilim zaten sağlıklı olan bu sen kimseyi takma kafana kilo alman çokta sağlıklı bir şey değil. Bak şuan ne yersen ye bebek yavaş kilo alacaktır ama son zamanlarda günde 200 300 gram alıyormuş o yğzden hiç canını sıkma ileriki aylarına özen göstermeyr bak şimdide düzenli beslen ama sakın aman amannn bi kilo alma dikkat et
Zhrnc shtngstr ne kilo alması Şimdiden kilo alırsan acayip şişersin canım Ben 20den sonra almaya başladım 30haftadayım 6 kilo almısım
MerveYaarCldr shtngstr 2 bardak süt ve yumurta mutlaka tükettim doktorum her gittiğimde öok güzel bakmışsın dedi yumurta yemiosan bile peynirini yoğurdunu ve sütünü eksik etme canım
Busraszgn 21. Haftadayim hala kusuyorum. Ilk zamanlarda banada öyle dediler ve kendimi çok üzdüm bu konuda çünkü bulantin varken herseyi kusuyorken kendini zorlamak imkansiz. Karpuz yedim meyve yedim hep kasarli kuru tostlar yedim öyle 2 ay beslendim sonra bulantim azaldi baya şimdide sabahlari iki haslanmis yumurta yiyorum 1 bardak süt iciyorum etli sebzeli yemekler yiyorum meyve aralarda hep yiyorum bol bol su iciyorum yaz olduğu için. 50 kiloyla hamile kaldim ilk basta 2 kilo berdim simdi 53 kiloyum bebek cok sağlıklı kilosu ve boyu çok iyi. Baskalarini dinleyip kendini uzme vücut senden alip bebeğe veriyor zaten senin yemenle ilgisi yok gercekten
DamlaSez Doktorun dışında kimseye kulak asma ilk 3,5 ay sürekli kustum ve sadeve kraker,zeytin ve peynirli krep yedim.şimdi sona yaklaştık artık evde ne pişerse onu yiyorum.asitli içme sigara içme çiğ iyi pişmemiş köfte tavuk balık yeme herşey çok iyi Pişmiş olsun yani♥️Geri kalan herşeyi ye bol sebze kararında meyve(şeker olduğu için çok bol ye diyemem🙈)bide bitki çayı çok önerilirmiyor.üzülme acaba bebeğim beslenyrmu beslenemiyor mu dye. bebiş senin kanından besleniyor.sigara alkol asitli ve çok şekerli tüketmedğn sürece için rahat olsn♥️Birde minik bir not çooooooook su tüket hemde çok.
shtngstr DamlaSez asitli içecek hamile kalmadan da içmezdim sevmiyorum sigara da kullanmıyorum çok sağ olun ❤
Duyguynrky shtngstr ben ilk 3 ay hiç kilo almadım bebeğimde önde gitti hep. Sonrasında çokzel aldım ama 🤣 yoğurt meyve (özellikle muz) peynir ceviz çiğ badem bunları sürekli ye
Asenam shtngstr sıkıntı yapma canım ne istiyorsan onun ye elalem hep konuşur sen kafana takma bu aralar mide bulantın olduğundan kilo alamaman çok normal mide bulantın geçince almaya başlarsın
Mirvee @shtngstr ben normaldede sağlıklı beslenen bırı degılım hamılelıgımdede ılk zamanlar çalıstıgım için yıne dıkkat etmedım kahvaltı bıle yapmıyodum hatta sabah kalkıp zar zor işe gıdıyodum cok sukur her gıttıgımde gelısımı normaldi hatta babamda beni cok ıyı tanırkı o cocugun gelişimi geri kalırsa senden hesap sorarım dıyodu sımdıde canım ne isterse onu yıyorum zaten sonrakı zamanlarda iştahın acılıyor herseyı yemek istıyosun. Kılosu eksık kalıcak dıye dusunuyosanda kilo genetık zaten kendını üzme allah onları koruyor mide bulantın gectıgınde herseyı yersın
Didemhakannisa shtngstr bende 8 haftaligim hiçte kilo alınmıyo yani ilk 3 ay zaten kilo alınmaması normal hatta veren bile var ilk hamileligimde 47 kiloyla hamile kaldım 5.ayima kadar mide bulantısı çektim doğuma girdiğimde 66 kiloydum tam tamına 19 kilo aldım 2800 doğdu kızım 38 haftalıkken kimseyi önemseme hamileliğinin ortalarında gören biri ne güzel az kilo almışsın keşke bizde böyle olabilsek dedi sonra gördü son ayımda yarim dünya olmuşsun nolmus sana dedi yani insanlar boyle almazsan almadi derler kilo alırsın cok derler boşveeer sağlık en önemlisi
SevdenurTirasci shtngstr bende 45ile kilo kaldım şu anda 14haftalıgım en son tartıldığımda 49dum..ben çok fazla yemek ayrımı yapan biriyım ama sabahları ıkı yumurta yiyorum sennde midenı bulandırıyorsa bolca baharat dökebilirsin millet diyince sankı yemek yiyebiliyor insan zafen iç güdüsel olarak insann aklına geliyor ve yiyor..
deletedmom40 shtngstr 45 kilo hamile kaldim 6. Ay bitiyor hala sadece 3 kilo alabildim allaha şükür o kilonun hepsi de bebeğim kese ve suyu ikimiz de iyiz takma milleti bana da aynısını yaptılar