Yaprakdokumusever Bursel Pendik medipol normal doğum 2400₺ , zorunlu sezaryen 3400₺ , isteğe bağlı sezaryen 5500₺
Bursel Meral0203 en son nezamın fiyat bilgisi bu cnm baya uygun çünkü benim araştırdığım yerler en az 4 bin
Meral0203 Bursel 1 ay once sordum.ben bu fiyatlari.soylediler yarin tekrar gidecegm doktoruma yine sorarim.bilgi veririm size.. imkansiz 2bin 950 olmasi
Merveee34 Bursel canım en son 2019 agustosta sezeryan doğum yaptım 1300 verdim . Her sene zam yapılmıyor bu civara göre makul hastane fiyat açısından vede doktorları iyi .
Bursel Yaprakdokumusever 5.500 müü 🤪🤪 ya çokk pahalıymış daha uygun yok mu git gide kormaya başladm ben kizlar
minikmercimek Kartal avicenna normal 2700 zorunlu sezaryen 2900 isteğe bağlı yanlış hatırlamıyorsam 3500
Yaprakdokumusever Bursel hastane normal doğum yanlısı olduğu için isteğe bağlı sezaryen böyle pahalı sanırım 😅
ZZeyynePP Bursel sen sezeryan mı olmak istiyorsun canım bende o hastaneye gidicem doğum için ama ayrıca korona testi istiyorlar zorunlu sen 150 refakatçi 150 ve test yaptırmayan yanına giremiyor
ZZeyynePP Bursel tabi zorunlu sezeryan olursam gidicem normal doğuma değil normal doğum 1600 zorunlu sezeryan 1800
ZZeyynePP Bursel ben suan 34 haftadayım iki hafta sonra randevum var bebeğim ters bu sebepten dönmesini bekliyorum eğer bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum kesinlikle sezeryan olursam Adalet hanım ve Ayşe hanım var büyük ihtimal Ayşe hanıma gidicem