Beyzanuraslan Babykuzucuk aşşşşııırrrrıı halsizlik parmağımı bile kıpırdatasım yoktu birde hep adet olacakmış gibiydim sanki her an kanama başlayacak gibiydi
pinartonguc Benimde adetim on gün geciktigi icin önce evde test yaptim ona tam güvenemedigim için emin olmak için sağlik ocagina gittim nihayet bekledigim sonucu aldim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sakinem212 Babykuzucuk en erken belirtiler adet dönemine girince olur şişkinlik gibi bel ağrısı adet sancısıyla birebir.
Aslhn12 Babykuzucuk canım ilişkiden 4-5 gün sonra belirtileri hissetmek nerdeyse imkansız. Olsa olsa taş çatlasın İki hafta sonra hissedilebilir
Ayyyse Babykuzucuk bence bu kadar takmayın ilişkiden kac gün sonra vs bu kadar takip etmek sizi yormazmı biliyorum zor bi sürec insan sabırsızlanıyor ama emin olun ki adetle belirtiler aynı🥰 inşallah rabbim biran evvel sağlıklı bi gebelık nasip eder
Aybuss Bende göğüs hassasiyeti ile kasık aramda tuhaf bi ağırı yaşadım hatta popom da ki kemik deliniyor sandım 😂 Adetimin 16 günü göğüslerim aşırı hassaslaştı🤭
Aslhn12 Babykuzucuk Adet belirtileriyle aynı ama hamilelikte daha ağır oluyor . Baş dönmesi vucut sıcaklığı yani adet olacak hissi var ama daha ağırını düşün. Misal adet olduğun zamanları hatırla kıyas et. İlk 3-4-5 hafta zaten döllenme kese oluşumu vb olduğu için gerçekten rahimde anlaşılmaz bir ağrı girip girip geçiyor insan hissediyor hamile olduğunu ya
poyrazinannesi3547 Bende koku hassasiyeti olmuştu göğüs ağrısı baş ağrısı 5 haftalık hamileyim ama bayramdan sonra gtcem doktora