seydanurceyhan ayy ayy yaa gerçekten de suan burdan yazamıyorum ama tıpa tıp aynısı mi olur yaa bizde öyle geçen cikmistik eşimle gezmeye ariyo yenge hadi çabuk gelin eve dönünce de yukarı gel yanına cagiriyo bide hasbam oldu başka dedim biz eve gecicez sonra dedim hayır anlamıyorum ugrasamicaksan bana mı güvendin yani planlarken bu çocuğu en sinir olduğum davranışlar ya boyundan büyük herseye cevabı var demiyorlar ki sen ne karisiyosun konuşma büyüklerinle öyle geçen teyzeme bile sana mı sorucam diye cevap verdi de annesi sadece güldü nasıl konuşuyosun sen bile demedi sonra ben dedim ne diyosun diye ablası da var aynen her gün ayrı simartiyolar korkuyorum ki benim çocuk yetistirmeme de bu denli karisicaklar aynısı olucak diye ama asla öyle olsun istemiyorum benzemesin yani ugrasilcak gibi değil kendileri de biliyorlar şımarık olduğunu ama napim diyolar böyle kelime mi var ya çocuğun o senin biliceksin nerde susturmasini yani dimi , her dakka bizde patır patır aşağı iniyo sabah daha biz uyurken bile çocuğum olsun da o zaman çeker inşallah kendini ilgi istiyo zaten bi tek ilgi görmeyince dediği tek şey siz beni sevmiyosunuz zaten ayy sinir yaa