Merhaba arakadaşlar 6 aylık hamileyim öyle zor günler geçiyorum ki şuan bunları bile yazarken ağlıyorum sebebi ise eşimin ailesi biz kaynanama yakın oturuyorduk Her hafta bızdeydıler ve muhakkak da bızı çağırırlardı eşim de aılesıne çok bağlı o zaman da ilk gebeliğimi yaşıyordum ve halıylen evde dınlenmek ıstıyordum ama bır turlu anlayış gösteremiyorlardı her seferınde evime nısafır doluşturuyorlardı eşimle bu konular yüzünden hep tartışıyorduk neysekı İstanbul'a geldık rahatladık dedım bu sefer de ablasına yakın oturmak istedi eşim ve tabıkı aılesı eşimı yönlendirmişler benım yenı haberım oldu illakı ablana aılene yakın oturacaksın dıye geldık aynı apartmana bu sefer de görumcem ben ne yaparsam herşeyi aılesıne yetiştırıyor yanı yaptıkları anlatmakla bıtmez onun üstüne kaynanam da arayıp bana kızıyor sen bize yakınken de bizi ıstemıyordun mısafır ıstemıyordun bize gelmıyordun aynısını kızıma da yapıyorsun dedı halbukı ben onları yüzünden 4 aylık bebeğimi düşürdüm bana doktor keskinlikle arabaya bınme dedı sırf onlar o kadar sitem edıyor dıye gittim iki gün sonrada düşük yaptım Hale'n buna rağmen bana huzur vermiyorlar ben yıne sustum eşimin hatrı için şimdide aıleme senın kızın misafır istemıyor biz evine gıdınce surat asıyor ama ALLaH yukar da ben elimden ne geliyorsa yapıyorum yemekleri çayları hepsını eksıksık yapıyorum yıne yaranamıyprum şimdi bu halde bile her hafta sonu kayınlarım gelıyor yıne aynı şekılde hizmet edıyorum ama adımı kötüye çıkarıyorlar eşimle aram da sorunlar oluyor ne yapacağımı bılemıyorum biraz uzun oldu k bakmayın ama çok doldum siz olsaydınız ne yapardınız nasıl bır tavır takınırdınız lütfen yardım edın😔😔😔