Kubraraf34 Kızlar acil bana hastane önerin ben bağcılarda iki tane hastaneye gittim berbatlar kafayı yicem düzgün biyer bulamadım acil önerirmisiniz bağcılara yakın olsunda
Dilekcnkn Kubraraf34 Bht clinic ne kadar yakın bilmiyorum ama konumdan bakabilirsin diye düşünüyorum özel hastahane ücretler biraz fazla ama
Merveokan Kubraraf34 ben ilke tıp merkezin de sevtap alkan 6 senelik doktorum çokta memnunum yeni doğum yaptım hatta kendisi beni çok iyi tanıyor 3 kez kaybim oldu çok şükür 4. Doğdu ama 33 de erkenden suyum geldi doktorum hemen geldi sezeryana aldı durumu iyi oneririm yani sevtap hocayi
ElifKaraca Maddi durumunuzu bilemem ama Mega Medipol çok iyi. Medıcıne giden arkadaşlarım var onlarda memnundu, Erdem hastaneside aynı şekilde
Gamzee_27 Kubraraf34 Medicine Hospital canım Ben prf doç e gidiyorum onun fiyatı birazcık yüksek ama diğer doktorların ki daha uygun fiyat bilgin olsun hastane filan çok temiz hertürlü hijyen kurallarına uyuyorlar ve en güzelide ekstra hiçbir şey istemedi doktorum hamileliğimde yaptırmam için🙏
Minik_kalplim_ Kubraraf34 iklim hastanesine gidiyorum önce hospitalise gittim ama hiç memnun deildim o yüzdn iklime gidiyorum çok beğeniyorum orayı