Love_baby Selam kızlar.Defne hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı?Memnun kaldiniz mi? Ya da antakyada başka özel hastanede?
Hafissee Love_baby defne de yaptırdık 200 tl cd falan vermediler yapan doktor ilgisizdi begenmedim 15 dk baktı bitti param boşa gitti resmen defne de yaptırma doktor ilgisizdi
co2041 Love_baby ben de günlerdir bu konuyu düşünüyorum doktorum akademi hastanesinde özkan yılmaz ama detaylı için ne yapicam bilmiyorum
Ozlemm92 Love_baby günlerdir araştırıp başlık açıp hiç cevap alamadığım bir postum var bunla ilgili ben de şurada durayım belki burdan nasiplenirim :))
Mervg Love_baby mozaik Koray altunay çok ilgili detayliyi kendi memleketimde yaptırdım ama Koray beyi tavsiye ederim hataydaki doktorum o
Mila_su 200 TL ye yaptım bnde iki doktor varsa bilmiyorum ama bna denk gelen doktor çok ilgiliydi herşeyini gösterdi çok memnun kaldım
Ozlemm92 Hilalyesim ben MHRS den baktım ama asla randevu vermiyor aradığınız kritere uygun randevu yoktur diyor nasıl aldınız acaba siz
Masli Benim bildiğim detaylı ultrasona perinatologlar bakar defnedede perinatolog yok ya devlette yada mkü de var arif güngören yada dışarda turgay dablan diye bir dr var oda ilgili bir doktormuş
Buseninannesi_21 Love_baby Ben iskenderunda oturuyorum antakyada yaptirdim detayliyi arastirmada ultrasonu renkli değil ama perinatolog ilgiliydi Allahtan en iyi hocaya denk geldim arif güngörendi çok ilgili ve bilgili biriymiş herkes o doktora randevu aliyormuş. Fiyatı 215 tlydi.
Mila_su Love_baby yok cnm bilmiyorum çünkü fiş kesilmiyor bide dikkat etmedim öyle ismine ama koridorun sonunda küçük bir odada kendisi