Glsmyldz09 Kızlar karnıma darbe aldım Dün 2 buçuk yaşımdaki yiğenimden. Bugün de hafif su ve çok açık pembe renkte akıntı geldi. Sizce bişey olmuş Mudur? 36+3 deyimm🙏🏻
esrams Glsmyldz09 doktora görün hatta imkanın var ise acile git bir sıkıntı olduğunda dediklerin olur kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama benim doğum başladığında açık renkli akıntı geldi sonra doğum başladı gidersen haber et Allah yardımcın olsun
Purpura26 Glsmyldz09 Ya canım şimdi nedesem olmaz. Ama empati kuruyorum ben bşr doktora giderdim nolur nolmaz diye içim rahat etmezdi
Deletedmom23234 Glsmyldz09 Ya beklemeyin tabiki pembe akıntı gelmiş adı üstünde. Acilen doktora gidin belki nişanınız bile gelmiş olabilir.
Pambix Kaç haftalık olduğunuzu belirtmemissin hem Böyle durumlarda biz ne desek boş. Pembe akintiniz gelmiş ciddi birşey de olabilir .olmayabilir de yani Dr bile arasak görmeden bişey diyemem der.biz ne desek
Glsmyldz09 Pambix yani sizi doktor gibi görüp sormuyorum zaten ama aynısını yaşayan vardır ve belki onda bi çözüm olmuştur diye soruyorum 🙏🏻 36+3 deyim 🙏🏻
Glsmyldz09 esrams 36+3 deyim hareketleri de düzenli başka bi şikayetim de yok gitsem mi acaba 🤷🏻♀️🙏🏻
1busraa Glsmyldz09 pembe akıntı bende de olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende öyle birşey de olabilir sizde enfeksoyondur belki
Pambix Glsmyldz09 Hakliniz insan rahatlamak istiyor iyi cevaplar duymak istiyor ama pembe akıntı demişsiniz yani şimdi bişey yok deriz gitmezsiniz sonra iş işten geçmiş olmasin diye Allah muhafaza.yanlis anlamayın beni ben forumda genel olarak yorum yapmak istedim .
esrams Glsmyldz09 tabiki gitmelisin ve bizi de haber et nolur ne olmaz allah korusun bazı şeyler için geç kalma sonradan pişman olma 1 saatini alıverir senin bizi de haber et
1busraa Glsmyldz09 erken doğum belirtisi de olabiliyor pembe akıntı bence de doktora gözükün en iyisi
Glsmyldz09 Pambix yok asla sizi yanlış anlamadım haklısınız bazı insanlar direk doktor gibi görüyo kendilerini ya da karşısındakini 🙏🏻 Ama benim sorma amacım sizin cevap verme amacınız belli çok teşekkür ederim 🙏🏻
Glsmyldz09 Purpura26 canım 24 saati geçti ama internette baktım bi kaç saat içinde etkisini gösterir yazıyordu kafam fena karıştı 🤷🏻♀️