Merhaba güzel anneler. 💐
polikistik over hastasıyım düğünüme çok az bir zaman kala doktora gittiğim de öğrenmiştim ve senin çocuğun olmayabilir demişti doktor.
evliliğimin 8. Ayında bir sabah eşimle şakalaşıyorduk bak beni sinirlendirme hamileyim ben demiştim şakasına gülüp geçmiştik o an aradan bi kaç saat geçti hiç bir belirtim olmamasına rağmen test yapmak istedim bir an çok silik bir çizgi gördüm hemen hastaneye kan tahlili yaptırmaya gittim. Hamileydim çok mutlu olmuştuk eşimle olmayabilir denilmişti ve mucizem benimleydi.
Hamileliğimin 8. Haftasında kanamam başladı apar topar acile gittik korkarak ağlayarak düşük riskin var progestan kullan dediler bir sonraki kontrolüm de doktorum riskin geçti artık dedi ama benim yine kanamam başladı hamileliğim boyunca 3 kez kanamam oldu 7. Ayıma kadar pruloton depot iğne ve progestan hap kullandım ve hamileliğimi hep yatarak geçirdim son aylarında tansiyon yüksekliği yaşadım hep kontrol altında hastanede yattım. Ve 38+3 sezeryan la meleğimi kucağıma aldım yüzünü yanağıma değdirdikleri An yaşadığım tüm korkuları stresleri korkudan ağladığım günleri o ağrıları unuttum❤️ Bebeğim bugün 2 aylık Rabbim çok şükür sağ sağlim kavuşmak nasip etti🙏🏻 Düşük riski olan arkadaşlarım bol bol dua edin istirahat edin umudunuzu hiç kaybetmeyin. İnanın kucağınıza aldığınızda hepsi geçicek 🙏🏻❤️
Ben meleğime sağ sağlim kavuştum Rabbim evlat bekleyen tüm annelerimizi evlatlarına sağ sağlim kavuştursun inşallah 🙏🏻❤️
Anneler günümüz kutlu olsun 🌸