Deletedmom23234 tugbaaltuner Fındık olarak Mac body and face, kapatıcı olarak pro longwear 👍🏻✨ çok memnunum
BlueButterfly paradiseeeeee benim cildim kuru bende yağlı bi fondoten istiyordum kuru cilt tipi için mi
paradiseeeeee BlueButterfly bu 0 yağlı yag hiç yok yani sana göre değil canım 😞 benim yüz yağlı çünkü
baharko7 tugbaaltuner benim güneş lekelerim var gayet güzel kapatıyor ve yüze parlaklık veriyor ama öyle yağlı gibi değil canlı duruyor cildin ben çok beğendim tavsiye ederim eczane den aldım İnternet satışı da var
Emsare Pure beauty Cc krem ve clinque almost powder pudra note allık bunları kullanıyorum o da arada bir işte
Cansuyrm35 tugbaaltuner mac face and body, nars renkli nemlendirici ve bobbi brown bb krem kullanıyorum. Kapatıcı da nars ve maybelline
Kubra1090 tugbaaltuner Merhaba artık cildimin kalıp gibi durmasını istemiyorum oyüzden en sevdiğim doğal Cc kremim pure beauty tabikide hem cildimi daha sağlıklı gösteriyor hemde cilt tonumu eşitliyor biraz kapatıcı ve ışıltı etki veriyor :)