Nur000 Hayırlı akşamlar arkadaşlar 🌼 Geç uyuduğum için anca 1 de 2 de uyanabiliyorum. Hamileyim hemen mutfağa koşuyorum biseyler yemek için. Bebeğim aç kaliyormudur ? Ne yaparsam yapayım erken uyuyamıyorum. Sizler kaçta yiyorsunuz? 27 haftaligim
Nur000 KevserPkrcn kan ilaçlarına dikkat et canım benimde ilk başlarda aksadı sonra Bi sürü kan iğnesi verdi doktorum
asyahumam Nur000 genelde 9 en geç 10 🤗 alıştım erken kalkmaya hamilelikte çabuk acikiyorum bir de kapanmadan önce işe giderken de alışmıştım ondan sanırım , o zamana öğlen yemeği falan yiyorum genelde 😬
asyahumam Nur000 birkaç gün uyanınca alışırsın tabi geç de yatma canım ben 12den sonra uyanık kalamiyorum artık öyle de olunca sabah erken kalkiyorsun
momtobe8 Nur000 kızım en geç 7 dr uyandıpı için ben de en geç 7 de uyanıyorum, 8e kadar da kahvatımı etmiş oluyorum. Valla imkanınız varsa bol bol uyuyun. Çocuktan sonra uzun bir süre uyuyamayacaksınız😔
Aycmmm Ah ah 9′a kadar uyusam baska ne isterim🙃 oğlum sayesinde 6:30 da kalkip 8 de kahvalti isini hallediyoruz 🥺
Mila33 Merhaba kızlar bende anca 1 2 gbi kahvaltı yapabiliyorum uyanamıyorum kan ilaçlarım günde bir defa olduğu için akşam yemeğinden sonra içiyorum
Durubatu Kızımla saat 9 9 buçukta uyanip en geç 10 buçukta kahvaltı yapmış oluyoruz evde çocuk olunca farklı oluyo tabi erken uyandiklari için ☺️
Aslhn12 Nur000 ben normalde 7-8 gibi uyanırdım gebelikten önce. Ama hamile kaldıktan sonra çok uyuyorum 11-12 saatim uykuyla geçiyor :/ 9:45 10:00 bazen en geç 11 de uyanıyorum kalktıktan yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum çünkü hemen canım istemiyor.
Minnosunannesiii Nur000 walla sahura uyanıyorum 🤣🤣 yada o saate kadar uyanık duruyorum. Annemlerle oturup yiyorum sknra vur kafayı yat öğlen 1-2 gibi birşeyler yiyorum öyle işte