gokcen7 Kızlar merhaba, malum havalar ısınmaya başladı, Akdeniz bölgesi yazın kavruluyor 😅 Ben son 3 ayımı yazın sıcaklarında geçireceğim için güzel bir güneş koruyucu kremi önerir misinizz😍
Aysun1983 gokcen7 yüz için roc kullanırım her zaman ama vücûd değişiyor bende roc garnier Nivea ne gelirse onu kullanıyorum sektörün içinde eşim 🥰ama Alanya da yazlığımız var orda ne sürsen yanarsın 😍başa şapka şart ve zaten bilirsin sen de illaki 12/16 arası çıkmamak lazım
Gmsyusra gokcen7 O kadar çok güneş kremi kullanıp memnun kalmadım ki ya ağırlık yaptılar ya cildi mi yağlandırdı şimdi sinoz aldım çok güzel
mujdezengin gokcen7 doktorum hamileler için en uygunu solante pregma markayı önerdi içerik olarak da en iyisiymiş
momtobe8 gokcen7 hamileyken çocuklar için olan güneş kremlerini kuşlanmak daha sağlıklı oluyor. Bioderma veya mustela olabilir. Ama ben bioderma kullanmıştım. solantenin de hamile kremi var onu da önermişlerdi.
gokcen7 Aysun1983 evet ögle saatlerinde güneş dikken çıkmamak gerekiyor 🥲 onun dışında gün içinde şapka kullanırım dediğiniz yüz kremini de kıllanırım🥲 maksat esmerleşmemek değil, güneş lekesi hamilelikte ortaya cıkıyormus ondan korunmak bir nevi😄 değilse normal zamanda güneşle aram iyiydi sıkıntı yaşamadım hiç
Cicek10 Ben önce Nivea aldım hiç işe yaramadı desem yeridir alnım benek benek güneş lekesi oldu birkaç gün önce solante pregna aldım hamilelere ve emzirmelere özelmiş ben de yeni kullanmaya başladım ama koruyucu gibi 3 gündür kullanıyorum ki her gün çıkarım ekmek almaya yürüyüşe falan iyi gibi bakalım 😊
Esan Ben yuz icin Vichy soleil 50+ anti dark spot (bb krem+koruyucu ) ve vichy 50+ anti ageing care cream kullaniyorum. Ayrica fondotenimde 50+ Jane Iredale marka. Cok memnunum. ♡
Gamze4125 Solantenin güneş kremi çok çok iyi pembe kutulu olanı yalnız biraz pahalı ama baya büyük 1,2 sene gidiyor
1yh- mujdezengin benim doktorum da bunu önerdi hamileler içinmiş ama benim doğum çok yakın diye almadım bende bioderma aldım kullanıyorum
zeytinkiz gokcen7 Ben sivilce tedavisi için cildiye ye gidiyordum ozmanlar BABE marka güneş kremi önermişti. Şimdide hamilelik dönemi için aldım. Lekelenmeye ve sivilce yapımına karşı oldugu için. Benimde son 3 ayım sıcaklara denk geliyor ama şimdiden sürmeye başlıcam yasaklardan sonra her dısarı cıktıgımda 🤭
Hamisimhamiss gokcen7 eczane markası olarak arıyorsanız gözüm kapalı tavsiyem avene olacaktır hem şehirde hem sahilde yıllardır kullanıyorum hem sivilce yapmıyor hem yoğurt gibi tenimi 40 derece sıcakta kızartmadı bile.