Hande2017 Bebek mevlüdu nezaman yapılması doğrudur?40 ‘ının içinde yapılması şartmıdır?Ben daha sonraki süreçte düşünmekteyim lohusalık sonrası gibi bu şekilde yapan var mıdır?Şimdiden teşekkürler🙏🏽Bilginiz için
Lilium Hande2017 ben de dün araştırdım dinen 40 diye bir şart yok istediğiniz zaman yapabilirmişsiniz öyle yazıyor valla 🤭
Ciara93 Hande2017 ben ilk doğumda tam 40 ıncı günde yaptım ama bu sefer biraz daha geç yapmayı düşünüyorum hem bebeğim biraz daha kendini toplar hem ben daha iyi hazırlık yaparım diye düşünüyorum.
Ayse1608 Hande2017 40 mevlüdü diye birşey yokmuş canım ama mevlüd yapmak iyiymiş.Bende 20sinde felan yapacam Allah izin verirse annem yanımdayken yapayım diyorum
MerveYaarCldr Hande2017 4 - 5 ay düşünüyorum bende cnm 40 çok erken gibi bebek içinde bizim içinde kendine gelsin biraz ele avuca😊😊
Nurayy28 40dan sonra yapicam nasipse oyle düşünüyorum çünkü lohusa hali toparlanma vs daha iyi olur misafirlerle rahatca ilgilenirim . hazirligimi dogum oncesinde yapicam💕
Hande2017 Nurayy28 Kesinlikle öyle zaman geçmesi en güzeli yinede şart mıdır diye düşündüm sormak istedim çok teşekkürler bilginiz için sağlıklı doğumlar sizede🙏🏽
Arasinannesi 2,3 ay geçtikten sonra yapicam. Biraz ele gelsin kendine bi gelsin. Kaç insan sevmek bakmak isticek vs.
Hande2017 Arasinannesi Aynen sizin gibi düşündüğüm için sordum şart mıdır diye kendimizi toparlamamız bebeğin ele avuca gelmesi önemli bencede doğru düşünce benim için bu yoksa😊Teşekkürler sağlıklı doğumlar sizede🙏🏽😊
Asenam Hande2017 40 dolduktan sonra yapmak zorunda değilsin ben kızımın mevlüdünü 4 aylıkken yapmıştım zaten kış bebeğiydi bide prematüre bebekti ertelemiştim o yüzden
ZeynepKara Hande2017 benim bebeğim erkek sünnetide doğunca yapmayı düşünüyoruz biraz toparlandıktan sonra hem sünnet hem mevlüdü aradan çıkarmak istiyorum bende