Aslhn12 Adaa8905 canım genelde bu kişiden kişiye değişir önce kese gözükür bebek daha sonra gözükür . https://resimyukle.link/i/nq3jO Bu benim 5 haftalıkken ultrason görüntüm henüz sadece kese oluşmuş.
milla-s Adaa8905 5 haftalıkken içi boş görünür, sanırım endişeniz de o. Biz 6+3′te bebeği ve kalp atışını görmüştük ultrasonla, bir sonraki hafta da kalp atışını duymuştuk. Birazcık sabırla haftaya siz de görürsünüz inşallah 🙏🏻
Piremses0 Adaa8905 canım benim eski postuma bakabilirsin kesemizi gördük diye orada var kese var bebek yoktu tabi o zaman . Doktor 1 hafta sonra çağırdı o zaman bebeği gördük 🤲🏻 Diğer postta onuda paylaştım hatta
Ayseeyaggmur1 Bende 6haftalıkken gittim daha kese vardı içindede kücücük nokta vardı önce kese sonra bebiş oluşuyomuş 😂
Aslhn12 Adaa8905 korkma canım bir de içinde yolk sac kesesi diye bir şey varmış o oluşuyor o varsa boş gebelik olmadığı anlamına geliyor. Sen yine git bir hafta sonra için rahat etsin . Gerçi devlette şu an randevu yok bayram Arefe’sinden dolayı en erken 20 Mayıs’ta falan var (istanbulda öyle diğer şehirlerde nasıl bilmiyorum)
Adaa8905 Aslhn12 Özel kliniğe gidiyorum canım ayın 21 inde randevum var oskapar kan sulandırıcı verdi kan pihtilasmam varmış o yüzden biraz tedirginim
Sabihanur1 Adaa8905 bende bazı testler yaptırdım genlerden baktılar çıkması 1 ayı buluyor o şekildemi baktılar sana da ne testi adını tam biliyormusun
Adaa8905 Sabihanur1 hemogram.yaziyordu kağıtta özel.klinigi var kan aldı 10 di kadar bekledim çağırdı kan pihtilasman var dedi canım tam.olatak bilmiyorum ama
Sabihanur1 Adaa8905 İstanbul daysan hangi doktor oldugunu ögrenebilirmiyim memnunmusun bende doktor arayışındayım