Gizem_Kanat Merhabalar Antalya’da iyi kadın dogum doktoru ve muane ücretleri hakkinda bilgi verebilcek var mı ? Tesekkur ederim simdiden 💐
Ayazali Gizem_Kanat mine Erdoğan Yılmaz çok iyi bir Dr..ücreti 300tl.medicalpark ta görev yapıyordu ayrıldı kendine yer açtı.tqvsiye ederim..
iremibrahim Gizem_Kanat vitale hastanesine gidiyorum Ali Fuat Şengör muayene 140 TL cok cok memnunum kendisi hem hastane Sahibi hem baş hekim cok ilgili bir doktor iyi ki karşılaşmışım onunla
Patilimom Gizem_Kanat medstar topçular Mustafa sağlam muayne ücreti 155 lira. Çok ilgili çok rahatlatıcı bir doktor. Riskli birçok durum geçirdim her seferinde bıkmadan usanmadan yardımcı oldu. 🙏 Tavsiye ederim.
Medilifegun Gizem_Kanat mine Erdoğan yilmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan ilk kizimda da doktorum oydu
cansu2918247 Bende Vitale hastanesi Ali Fuat Şengör hocaya gidiyorum bende çok memnunum tavsiye ederim 🌼
Sadece_anne Bende suan arıyorum doktor ama fiyatlar cok yuksekmis kısımda sigorta olmadigi halde 100 tl veriyordum simdi 150 den asagi yok 300 diyen bile varmis 😣 ssvd istiyorum birde deli para olsa gerek
Gizem_Kanat Sadece_anne bende eşimden sigortaliyim fiyatlar cidden cok yukselmis ama iyi bir doktor olursa ucret cokta onemli degil ama 300ler 400ler muane icin cok yuksek malesef
Sadece_anne Gizem_Kanat Suan esim pandemi dolayısı ile isten cikti ama bulur onu gectim de 300 muayene isteyen doktor doğuma ne ister yahu 🙄 ay cok bacim u zor zamanlarda bide
Gizem_Kanat Sadece_anne Allah yarimcimiz olsun valla ne yapalim bize uygun olan yerleri arastirip bulcaz devlet hastaneleride sıkıntılı
ZehraS Gizem_Kanat kesınlıkle medstar topcular Mustafa saglam .Annelık halınden yararlandırıp hamıleysenız 155 tl muayıne ucreti