Tuba04 güne erken kalkmayla başla ben erken kalkarım erken kalkmak istemesem bile erken kaldıran 1 bucuk yadında oğlum var hem geç yatıyoruz hem erkem kalkıyorum eblenmeden öncede sabah 6 da kalkardım tabi çalısıyodum evlenmeden önce ama boş zamanlarımda fatillerimdede kalkardım herzaman erken kalkarım kalkar kalmaz en başta yatagımı toplarım odamın camını açarım kahvaltı hazırlarım kahvaltı hazırlarken makinaya çamasır atmam gerekirse hemen onu atarım kahvaltı hazırlarken ve yerken o işide halletmiş oluyoeum mutfagı topladıktan sonra çamaşırları asarım saat 9 ve sonrası olduysa evimi süpürürüm silerim biraz çocugumla oynarım eşimin işten gelme saatine göre yemeklerimi yaparım diğer kalan vakitlerdede hobi işi el beceri işlerini severim o tarz işlerlede ugrasıyorum yeri geliyo bana parada kazandırıyo öyle uğrasıyorum eşim vardiyalı calısır sabah 7 de işe gidicekse 6 da kalkar kahvaltısını hazırlarım her sabah mutlaka oğlum uyanmadıysa yanına yatarım 8.30 9 da kalkarız en geç somra günlük işlere decam öyle erken kalkarsan işlerini yaparsın ben 20 yasımda evlendim ilk gebelik boş gebelik çıktı 2. Gebeliğim oğlumu kucagım aaldım çok sükür şimdi yine hamileyim 18 haftalık ekimde 4 kişi olucaz inşalalh ve çok zayıfı. 47 kiloym her yere yetiyorum