Aslanannesiayse ikinciannelikseruveni benim de arnica tesla 4 yıl önce çeyizime almıştım alerjim olduğu için tercih ettim ve bugüne kadar da hiç bir sorun yaşamadım
Beyzan ikinciannelikseruveni ben de çok memnunum çok kaba değil torbasız olduğu için temizlemek çok kolay. Her parçası yıkanıyor bebekli ve kedili evde çok işime yarıyor
ikinciannelikseruveni Aslanannesiayse Beyzan annelinkoo Arydr123 ikinciannelikseruveni kizlar sagolun peki bir sey soracagim olumsuz tarafi cok hantal olmasi demisler. Cok mu agir yani? Cekince gelmiyor zorlaniyoruz falan denmis o beni suphede birakti
Arydr123 Bennn 🙏 bimden çeyizime almıştım çok memnunum çok güzel çekiyor. 2 3 ayda bir içini filrtesini temizliyoruz yeni gibi oluyor
annelinkoo ikinciannelikseruveni yani benimki tesla değil belki teslalar ağırdır. Bir de haznesini her süpürgeden sonra döker yıkarım ama filtresini sadece silkeliyorum arada bir yıkansa kâfi
nergiz__ ikinciannelikseruveni 4 yıldır kullanıyorum ben de kaliteli bir ürün çekimi kuvvetli tek kötü yanı hantal olması biraz ağır bi makine sağa sola takılıyo yanına gidiyorum kurtarmak için 😀
Mydarling ikinciannelikseruveni 2019 temmuzdan beri kullanıyorum memnunum çekiş gücünden fakat biraz ağır bir makina 🙄