PolatSevda çok geçmiş olsun 2. Hamileliğim bayramda yaklaşık 10 gün ağladım ilkkez böyle oldu 19 haftadaydim dayanamadım özele gittim ozeldeki Dr yaklaşımını beğenmedim resmen para için operasyona almak istedi sadece krem istedim hamilelere pek onerilmeyen ve tedavi edici özelliği olmayan anesltolu yazmış eczanaden başkanı krem aldım aslında o da makat çatlağı için bir krem yaptığım şeyleri yazayım maalesef kan ve vitamin ilaçlarına ara verdim dönüşümlü kullanmaya başladım onlarda yapıyor bende yedillerike dikkat ediyorum şuan kabızlık yok benim ki ya baskıdan ya acıdan oldu fındık kadar şişti oturunca afedersin resmen koltuğa değdiğini hissediyordum hemen kreme başladık Allah razı olsun eşim sürdü her seferinde o bölgeyi masaj yaparak ufaltmaya çalıştı ben durabildigim kadar durmaya çalıştım onun dışında kabız olmamak için katı beslenmedim kabak yulaf tüketmeye çalıştım
Çay kahve baharatlı şeyler yemedim
Ekmeği değiştirdim az yedim ya da hiç yemedim
Sıcak suya oturmaya korktuğum için her WC sonrası bölgeye ılık su tuttum
Düzenli aynı saatte WC gittim ama klozete oturmadim kızımın lazimligini kullandım bu biraz tuhaf bı durum ama klozet aslında sağlıklı değil araştırabilirsiniz ayağıma yükseltici koysam da tam boşaltım saglayamadim çözümü böyle buldum
WC çıkmadan önce o bölgeye kantaron yağı ya da zeytinyağı ya da vazelin sürdüm
Bol bol yeşil erik ve karpuz yiyorum kayısı ve incir zaten fix
Gece gunkurusunu suya koyup her uyandığımda içiyorum en son kayısıları da yiyorum şükür kabız olmuyorum bu meme ağrısına bı de kabızlık ya da makat çatlağim eklense çok daha zor olurdu Rabbim şifa versin