DKaya Aypek şampuan hipp oğlumda da bunu kullaniyorum. Kizimdada kullancam içeriği temiz. Bez sleepy bio natural aldım denemek için 1 paket eğer pişik sorunu falan olmazsa bunu kullanmaya devam etcem
Busratlv98 Bebek bezi önce baby me başladık güzeldi sonra primaya geçtik o da güzel kuzum,şampuan da baby me 😘
almilaumay12 Aypek Kızıma prima bez şampuan olarak sebamed ve mustela kullandım şimdi bebegime de aynı ürünleri kullanacağım.
Egemenim64 Aypek Kesinlikle sleepy kilot bez ben bir çok bez dendim oğlumd hepsi kaçırdı ama sleepy den çok memnunum ikinci bebeğim içinde sleepy kilot bez kullanıcam
idiloska Aypek bakım ürünlerini mustela söyledim, bez prima önerdiler sanırım hepsinin deneme boyunu alıp deneyeceğim ya da prima alırım bilemedim
Basakgul Aypek Şampuan , masaj yağı, pişik kremi ve vücut losyonu hoşgeldin bebek setini alacağim mustela markası. Bez ise sleepy bio organik olanı ıslak mendil de aynı şekilde ☺️
milena11 Aypek mustela aldım tüm bakım malzemeleri setini. Bezde prima Premium care stokladım ama herkes bebeğe bağlı belki yaramaz falan dedi çok korkuyorum şuan🤦🏻♀️