mommy_bee Shirin benimde böyleydi biri kucuk biri büyük iki kese vardi. Önce belki biri kayıp bebek olabilir demislerdi ki neyseki ikisindede kalp atışı vardı. Sizinki de ikiz olabilir bekleyin bence
Shirin Malidlgz çok teşekkür ederim canım benim. 🥰 İnşallah dediğin gibi olur. Olumlu düşünmeye çalışacağım 🥰çok sağol iyi dileklerin için, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🤲🏻
asenasancak33 Bir tanıdığım 2 doktora gitmiş ikisi de bebek ölü demiş ancak bir hafta sonra 3. Doktora gitmiş ve kalp atışını duymuş tek doktora göre karar vermeyin bol bol dua edin rabbim gönlünüze göre versin
Shirin GulcanDongel geçmiş olsun canım benim. Çok şükür biri tutunmuş sana. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. 🥰🤲🏻 Benim için ikiz de olsa tek çocukta olsa çok mutlu olurum. Hiç çocuğum yok. Uzun zamandır bekliyorduk
GulcanDongel Shirin amin canım inşallah Allah razı olsun, inşallah sağlıklı gebeliktir dualarım sizinle🌸 bende şuan 14+2yim ama iki defa kanama yaşıyorum hastanede yatıyorum her an kaybedecek korkusu yaşıyorum. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın💓
twinsmom00 Csm yanlış biliyorsunuz . kesesi yuvarlak olan bebek olan yerde görünür yolk sac . Diğeri 2. Ayri bir kese büyüme olursa bebek de görünür. Bazen kayboladabiliyor bekleyip görecek artik
Defne28 Birinin Kist olma ihtimali varmı? Benim bi kese birde kist vardı görüntüsü aynı böyleydi 🤷🏻♀️
poyrazinannesi3547 Shirin Ayyy maşallah çok sevindim bende bu yıl 2 kere düşük yaptm ve şuan 5 +1 hamileyim bayramdan sonra gtcem doktora bende hep 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden gerçekten çok korkuyorum çok üzülüyorum Rabbim inşAllah tamamına erdirsn şu Anneler gününde isteyen herkese nasip etsin inşallah
Shirin poyrazinannesi3547 Bende senin adına çok sevindim canım benim 🥰 Rabbim bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻🥰 iki düşükten sonra genetik testi yaptırdın mı? Doktorlar tavsiye ediyorlar da
duygumm26 poyrazinannesi3547 bende 5+2 yim inşallah hepimiz sağsalim alırız Bebişlerimizi Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Shirin GulcanDongel Amin canım benim, senin için de dua edeceğim bu akşam. İnşallah hiç bişeycik olmaz 🤲🏻🥰
Cimen_1409 Shirin alttan baktığı için iki kese gibi görünüyor bende de öyle görünmüştü inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu
Cimen_1409 Shirin yok canım 1 tane hayırlısı inşallah benden daha önce düşük yaptım o yuzden dikkat ediyorum şuan 9 haftalık olduk hayırlısıyla 3 aylık olsunda bu korkuda çıksın içimden
poyrazinannesi3547 Shirin Allah razı olsun canım inşallah valla yaptırmadım istemediler de düşük olunca doktora sordum rahim ve yumurtlklarda bşy yok dedi eğer bu ay hamile kalmasaydım doktora gtcektk çok şükür Rabbime inşallah hayırlı bi şekilde gelsinler zamanında ve bu Anneler gününde Rabbim herkese nasip etsin inşallah