Merhaba Kızlar,

malum iki düşükten sonra 6+1 haftalık hamileyim şükürler olsun Rabbime. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Biz Mutluyuz ama korku dolu bir mutluluk. Birşey olacak diye pekte etrafa söylemedik aslında, nazarından değil çok şükür etrafım da herkes evlat sahibi, ama biz hani olurda bu yavrumuzu da kaybedersek herkese tekrardan açıklama yapma zorunluluğumuz olmasın veya üzgün bakışlar görmeyelim diye annelerimiz haricinde kimseye söylemedik.
Velhasılıkelam 2 gündür öksürmekten bir hal oldum. Korona testi yapıyorum hergün evde. Negatif çok şükür. Ama öksürüğün şiddeti o kadar yüksek ki, göğsüm ağrıyo karnıma kramplar giriyor. Korktum açıkçası bu sabah eşimle hastaneye gittik. Öksürük için bol bol su için dediler ilaç vermediler. Kan pıhtılaşması var bende hergün iğne vuruyorum, tiroit ilacı, vitamin D, Folik asit derken, doktor öksürük için herhangi birşey vermedi.
Neyse Ultrason bölümüne geçtik Kese gördük büyüklüğü iyi dedi ama ortada ne bebek ne de kalp atışı var. Biraz daha baktı sonra bir kese daha gördü. Doktor keseye benziyor ama diğerine göre baya ufak. İkisin de de bebek yok.
6 haftalık gebeyim. Bebeğin görünmemesi normal mi sizce? Ve ikiz bebek mi oluyor pek anlamadım. Doktor da Rus idi, ağzında eveledi geveledi hiç birşey anlamadım. Soru işaretleri ile eve döndüm. Bebek neden henüz yok kese gelişmiş oysaki ve diğeri ne oluyor o da mı kese? Ve neden diğerine göre çok küçük?
kusura bakmayın başınızı şişirdim. Buradaki Anneler yorumları ile içimi rahatlatıyor. Google girmek istemiyorum kötü kötü şeyle yazıyor hep, insan korkuyor. Allahtan bu uygulama var da birbirimize destek oluyoruz.
Ben ultrason resmini yükledim. Bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum ❤️❤️🥰