Minnosannem12 Mrb ilk hamileligim merak ediyorum lohusalik boyunca 40 gün kanama oluyor mu adet gibimi
Semashbl Minnosannem12 benim de ilk ama kime sorduysam hayır öyle değil diyor kişiden kişiye değişiyor muş 20 gün de olabilir mesela ama burda okumuştum kanama bitse bile dinen 40 gün lohusa sayılıyormuşuz galiba emin değilim bundan burda okudum tabi yanlış olmasın 🙂
Dilekcnkn Minnosannem12 Ben iki normal doğum yaptım öyle aman aman bir kanamam olmadı adet gibiydi 🤷♀️ Az sürdü
MomHero2 Minnosannem12 sezeryan doğumum oldu toplamda 55 gün sürdü bir ay şiddetli geri kalanlarda hafif kanamalı şekilde geçti
pia34 Semashbl geçen araştırdım ben dinen kanama bittiği zaman bitiyor, 40 gün geçmesi şart değilmiş.
Omerhatice Minnosannem12 herkesdd farklı oluyor canim bende 20 gün kanama sürdü 10 günde lekelenme oldu 🤗
Mercimekmom pia34 hayır yanlışınız var dinen 40 gün beklenmeli kadın lohusa sayılıyor namaz kuran ve ilişkiye giremiyor
Zeyneplena34 Minnosannem12 10 gün sürdü benim canim ilk gebeliğimde. Sonrası zaten lekelenme tarzinda oluyordu. ama 1 ay oldu benim 40 gün sürmedi
Ayse2011 Minnosannem12 benim 40 güne kadar kanamam oldu ama öyle adet gibi degilde bazen damla bazen lekelenme 40. Günde durdu 1 ay dolmadan adet kanamam oldu düzenli gelmişti sonrasında. Fakat kuzenim dogum yaptı 20 gün kanaması oldu sonrasında 8 ay boyunca hiç olmamıs yani durum kişiden kişiyr degisiyor.
Alone Minnosannem12 benim 40 gün kanamam oluyor bitince bir hafta temiz gezip adet oluyorum hemen. İki doğum bir kürtajım var hepsinde aynıydı
birprensesvebirprensannesi Minnosannem12 Benimki 10 gün sürdü ama arada sırada çok az geldi. 40. Gün adet olmuştum bide 🤷
SerpilAlmac Yarın 40. Günüm ve kanamam devam ediyor bi ara kesilmişti yine başladı karnım da hafiften ağrıyor bilmiyorum adetmi oldum acaba 40 cikmadan adet olunurmu ki ?
Ebru_d Minnosannem12 benim 40 gün sürdü az az iki arkadaşımın da 40 günden bile fazla sürdü az süren duymadım