Birkac kişi vardı üniversitede doğum nasıl oluyor diye merak eden 6 gün önce dogum yaptım sizi de bilgilendirmek istedim.
Sancılarım tutunca acilden giriş yapıp 1. Kat kadın doğuma çıktım orada bir oda içersinde ultrason ve çatı muayene koltuğu var orda muayene olup nst için diğer bölüme geçtim. Bu arada covid testim yapıldı yatis verilince odaya yatırıldım oda 3 kişilikti ama tek basima kaldım sancimi orda çektim nst ye orda baglandim. Gece boyunca doktorlar gelip kontrol ettiler doğum yaklaştığında bir doktor sürekli yanimda bana destek oldu nst mi kontrol etti birlikte sancıları karşıladık. Benim açılmam bir anda çabuk ilerlediği için epidural yapılmadı ama isterseniz yapılıyor. Doğum anına kadar odamda kaldım bebeğin başı tam gözükünce hemen odamın karşısındaki dogumhaneye alındım orda 2 3 dk içinde bebeğim doğdu yanimda kontrolleri yapılıp kucağıma verildi daha sonra dışarda bekleyen anneme verdiler. Ben dikişlerim için yarim saatten fazla içerde kaldım çıkarken hastabakıcı yardımcı oldu odama götürdü. 1 gece kaldım sancı cektigim odada sürekli gelip kontrol ettiler. Ertesi gün iki kişilik odaya geçtim kan değerlerim düşük olduğu için o gün akşama kadar kontrol altında kaldım ilgi alaka gerçekten çok iyiydi. Hemşireler doktorlar bebeğimi aldılar sevdiler ben çok memnun kaldım allah razı olsun hepsinden.