Miray06 Kızlar merhaba 35 yaşındayım ve ikili tarama sonucum da düşük yaş riski çıktı ve doktorum için rahat etsin dersen amniyosentez yapalım dedi açıkcası kararı bana bıraktı ama ne yapacağımı bilmiyorum üstelik doktorum kendi gebeliğin de ben de çıkan sonuçdan daha fazlası çıktığını ve kendinin yaptırmadığını söyledi ...Çok kararsız kaldım acaba var mı bu durum da olan ????😒
nesoo12 Miray06 yaptırma canım dusuk tehlıkesı yüksek benden de ıstedı ama yaptırmak ıstemedıgımı soyledım
Miray06 nesoo12 sonucumu başka doktorada gösterdim o normal olduğunu söyledi ama içime kurt düştü bir kere...Dörtlü taramamı yapacak bakalım Allahım bebeğime sağlık versin öyle tedirginim ki 😞
nesoo12 Miray06 ama en etkılısı 2 li tarama 3 lü ve 4 lüde yanılma payı yüksek yınede doktorun yaptır dıyosa yaptır ıkılı temiz çıkınca 4 lü testı yapmıyorlar genelde doktorlar
Mehtap53 Ya 2li tarama testinde normal degerler kaç olmasi gerekiyo bilgi verir misiniz sordum kimse cevap vermiyo
Miray06 Mehtap53 evet canım çizelge de düşük risk yazıyor pembe olan kısım daha fazla ise çizelge de pek sıkıntı yok demişti bir arkadaşım ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏼♀️