depsizoo Saçı hızlı uzatacak birşey varmı pirinç suyu hariç 🤦internetteki şampuan tarzı şeylere güvenmiyorum o yüzden
Polina- depsizoo doğal şampuana yılan yağı koyup öyle kullanıyordum saçlarım belimi de geçik şu an ama hamile kalmadan önce yapıyordum gebelikte bi zararı olur mu bilgim yok
Aysun1983 gulapikk depsizoo evet çam terbenti şampuan içine döküp kullan muazzam uzuyor ama gebeliğin son 3-4 ayında baya gürleşip uzuyor
Temin07 Her şampuan işe yaramaz zaten güvendiğin kuaförden şampuan almalısın benim eşim kuaför olduğu İçin sanırım saçlarım konusunda doğru tercih yapabiliyoruz
depsizoo Temin07 şampuan değil ya şampuan dışı ek olarak yapabileceğimiz biley varmı diye merak ettim benimde babam kuaför ama
BegumIscanTunc depsizoo valla canım çok yöntem denedim ama tek çaresi Arap yağı oldu çokta memnun kalmıştım şimdi tekrar kullanmaya baslicam tavsiye ederim instagramds Arap makyaj dünyasından almıştım
Seroy depsizoo kesinlikle restorex şampuan kullan canım üzerinde yazıyor hızlı saç uzatma diye ben ondan başka bir şey kullanmıyorum felaket güzel uzatıyor
elcindefne depsizoo dax süpergro benim saçlarımı çok iyi uzattı. Ayrıca hindistan cevizi yağı-avokado yağı ve e vitaminini karıştırarak maske yapıyorum. İnanılmaz güzel bakım yapıyor.